contradanza Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 Witam, chłopaki ładujta laptoki bo może nie być prądu w nocy, u nas tak wieje że szok :huh: słupy już powyrywane, światło trochę mruga, co niektórzy stracili już nawet dach i ocieplenie domów /tragedia/ obyśmy się za długo nie podnosili po tej wichurze (głową muru nie przebijesz) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 Heh i co nam to da? 3 godziny wiecej? Przypomina mi sie teraz sytuacja jak jechalem z moimi dwoma kumplami samochodem marki Daewoo Tico. Ja siedzialem na siedzeniu pasazera i jeden kumpel z tylu. W pewnym momencie czuje ze ziomek z tylu zapina pasy no to sie pytam czemu zapinasz? przeciez nie ma obowiazku. A on na to: tak, ale chce zwiekszyc o 2% moje szanse w tym samochodzie w przypadku uderzenia ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 Chyba raczej zmniejszyć. Jak znam Tico to by się zapalił a pasy by się z pewnością zacięły. Nawet bez wypadku się zacinają. Ja tam nie pękam. Mam 12V 240Ah pod ręką. Jak padnie prąd to klemki na akumulatóra i jadę dalej. Tylko skąd neta wezmę jak routery siądą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...