kobus Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 MAm własnie tą gre i jest jeden problem. Jest ona po angielsku. Wiec szukam spolszczenia do niej (roller coaster tycoon2) jezeli ktos wie lub zna strony skad moge sciagnac to pliska o odpowiedz Za wszystko BIG dziex i jaka jest dobra strona ze spolszczeniami??????????????????? :?: a wiec mam roller coaster tycoona 2 . I szukam do niego polskiej łatki. Nigdzie nie moge znalezc wiec jesli macie jakies strony ze spolszczeniami to napiszcie je big dziex~!!! :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 ftp://ftp.gry.wp.pl/pub/patche/v28_rct2.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinM Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 hej nie mam spolszczenia, w zasadzie nie mam gry, dlatego chciałem zapytać o wrażenia z części RCT 2 ? co jest inne ? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 qrde gosciu wszysko nowe misje i nowe np. budki do stawiania tylko mowie bez spolszczenia ani rusz :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin 12 Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Witam! Szukałem przez dłuszy czas tego spolszczenia lecz nic nie znalazłem, ale moze jeszcze znajde to spolszczenie dla Ciebie a jak nie to niestety byś musiał sam poszukać. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Nie baw sie w archeologa, widziałes date tematu?? :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Nie baw sie w archeologa, widziałes date tematu?? :evil: Na forum GRY obowiązuje reguła 1 gra = 1 temat. Zanim założysz nowy temat o grze sprawdź w INDEKSIE GIER, czy taki temat już nie istnieje. Oburzenie zupelnie niesluszne, bardzo dobrze zrobil. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vonstock Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Spolszczenia do tej gry niema !!! Grałem w tą gre około 2 lat temu i powiem Ci że jeśli grałeś w jedynke to sobie poradzisz nawet bez spolszczenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 (edytowane) Siemka Ostatnio sostrzeniec nabył sobie tą gierke, by cdprojekt :wink: Instalacja na lajcie, klikam uruchom gre i nagle wyskakuje komunikat ,,Licencja nie jest jeszcze aktualna, zyska ona ważność 04.06.2005,, :blink: WTF?? W czym problem?? I gierka sie nie uruchamia Edytowane 5 Grudnia 2006 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Siemka Ostatnio sostrzeniec nabył sobie tą gierke, by cdprojekt :wink: Instalacja na lajcie, klikam uruchom gre i nagle wyskakuje komunikat ,,Licencja nie jest jeszcze aktualna, zyska ona ważność 04.06.2005,, :blink: WTF?? W czym problem?? I gierka sie nie uruchamia skontaktuj się z CD Projekt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinek3938 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 wiecie jak wybudować dekoracje żeby były jedne na drugich?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamcia Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 dobra pisze tutaj bo nigdzie nie moge nic znalezc.mam nadzieje ze ktos mi odpowie. a mianowicie chodzi o scenariusze.mam taki swoj park i w 4 lata mam zrobic tak zeby jego wartosc wynosila 250000$. ja sie napinam buduje mnostwo tych kolejek itp w koncu brakuje mi terenu i nie moge osiagnac takiej wartosci parku.czemu tak jest?moze sa jakies wskazowki zeby wartosc byla wieksza? splacic wszystkie pieniadze do banku, reklama zeby wiecej ludzi przyszlo? nie mam pojecia;|moze postawic na dekoracje? i jeszcze 1 problem.mam zbudowac park od podstaw i notowania parku nie moga w zadnej chwili spasc ponzej 700. no to elegancko na dobry poczatek laduje karuzele, sklepiki, jakiegos rollera i mam raiking 800 a tu nagle spada ponizej 700.czemu to tak jest?zna ktos jakies wskazowki?czy triki? w rct1 bylam mistrzem a 2 juz mi troche nie wchodzi. :lol2: jak ktos wie to niech napisze albo da linka stronki na ktorej moge sie troche dowiedziec jak przejsc te misje.jak wogole zaczac.z gory dzieki:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 dobra pisze tutaj bo nigdzie nie moge nic znalezc.mam nadzieje ze ktos mi odpowie. a mianowicie chodzi o scenariusze.mam taki swoj park i w 4 lata mam zrobic tak zeby jego wartosc wynosila 250000$. ja sie napinam buduje mnostwo tych kolejek itp w koncu brakuje mi terenu i nie moge osiagnac takiej wartosci parku.czemu tak jest?moze sa jakies wskazowki zeby wartosc byla wieksza? splacic wszystkie pieniadze do banku, reklama zeby wiecej ludzi przyszlo? nie mam pojecia;|moze postawic na dekoracje? i jeszcze 1 problem.mam zbudowac park od podstaw i notowania parku nie moga w zadnej chwili spasc ponzej 700. no to elegancko na dobry poczatek laduje karuzele, sklepiki, jakiegos rollera i mam raiking 800 a tu nagle spada ponizej 700.czemu to tak jest?zna ktos jakies wskazowki?czy triki? w rct1 bylam mistrzem a 2 juz mi troche nie wchodzi. :lol2: jak ktos wie to niech napisze albo da linka stronki na ktorej moge sie troche dowiedziec jak przejsc te misje.jak wogole zaczac.z gory dzieki:) Przecież możesz wokół parku dokupywać/wynajmować teren z tego co pamiętam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamcia Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 no wlasnie sobie nie dokupie bo sie nie da:P rct2 jest rroszke inne. szukam kogos kto ma pomysl na ta gre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titek Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zna ktoś kody do roller coaster tycoon 2 złota edycja? Jak ktoś zna niech pisze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zakupiłem ta gre w złotej Edycji jednakże nie doczytałem, że nie można ustalać cen za wejście do atrakcji, czy cos w tym temacie sie zmieniło? Czy są jakieś patche które naprawiają ten 'błąd'. Rozgrywka zupełnie traci sens jeśli nie można manipulować cenami.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztosik Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 mihalo- w grze płaci sie albo za wejście do parku albo osobno za karuzele. tylko jedna forma opłat może być aktywna na danej mapie. więcej na temat gry tutaj: Rollercoaster Tycoon 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martaem Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 Mam pytanie, czy jest możliwośc pobrania samego dodatku np. " Zwariowane czasy " , " Zwariowane światy " , jeżeli podstawę już mam czy musze pobrać całą gre z dodatkiem ? I drygie pytanie to czy istnieje spolszczenie ? Z góry dziekuję . :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...