Skocz do zawartości
kobus

Roller Coaster Tycoon 2

Rekomendowane odpowiedzi

MAm własnie tą gre i jest jeden problem. Jest ona po angielsku. Wiec szukam spolszczenia do niej (roller coaster tycoon2) jezeli ktos wie lub zna strony skad moge sciagnac to pliska o odpowiedz Za wszystko BIG dziex i jaka jest dobra strona ze spolszczeniami??????????????????? :?:

a wiec mam roller coaster tycoona 2 . I szukam do niego polskiej łatki. Nigdzie nie moge znalezc wiec jesli macie jakies strony ze spolszczeniami to napiszcie je big dziex~!!! :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie baw sie w archeologa, widziałes date tematu?? :evil:

Na forum GRY obowiązuje reguła 1 gra = 1 temat. Zanim założysz nowy temat o grze sprawdź w INDEKSIE GIER, czy taki temat już nie istnieje.

Oburzenie zupelnie niesluszne, bardzo dobrze zrobil.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemka

Ostatnio sostrzeniec nabył sobie tą gierke, by cdprojekt :wink: Instalacja na lajcie, klikam uruchom gre i nagle wyskakuje komunikat ,,Licencja nie jest jeszcze aktualna, zyska ona ważność 04.06.2005,, :blink: WTF?? W czym problem?? I gierka sie nie uruchamia

Edytowane przez Fredek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemka

Ostatnio sostrzeniec nabył sobie tą gierke, by cdprojekt :wink: Instalacja na lajcie, klikam uruchom gre i nagle wyskakuje komunikat ,,Licencja nie jest jeszcze aktualna, zyska ona ważność 04.06.2005,, :blink: WTF?? W czym problem?? I gierka sie nie uruchamia

skontaktuj się z CD Projekt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobra pisze tutaj bo nigdzie nie moge nic znalezc.mam nadzieje ze ktos mi odpowie.

a mianowicie chodzi o scenariusze.mam taki swoj park i w 4 lata mam zrobic tak zeby jego wartosc wynosila 250000$. ja sie napinam buduje mnostwo tych kolejek itp w koncu brakuje mi terenu i nie moge osiagnac takiej wartosci parku.czemu tak jest?moze sa jakies wskazowki zeby wartosc byla wieksza? splacic wszystkie pieniadze do banku, reklama zeby wiecej ludzi przyszlo? nie mam pojecia;|moze postawic na dekoracje?

i jeszcze 1 problem.mam zbudowac park od podstaw i notowania parku nie moga w zadnej chwili spasc ponzej 700. no to elegancko na dobry poczatek laduje karuzele, sklepiki, jakiegos rollera i mam raiking 800 a tu nagle spada ponizej 700.czemu to tak jest?zna ktos jakies wskazowki?czy triki? w rct1 bylam mistrzem a 2 juz mi troche nie wchodzi.

:lol2:

jak ktos wie to niech napisze albo da linka stronki na ktorej moge sie troche dowiedziec jak przejsc te misje.jak wogole zaczac.z gory dzieki:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobra pisze tutaj bo nigdzie nie moge nic znalezc.mam nadzieje ze ktos mi odpowie.

a mianowicie chodzi o scenariusze.mam taki swoj park i w 4 lata mam zrobic tak zeby jego wartosc wynosila 250000$. ja sie napinam buduje mnostwo tych kolejek itp w koncu brakuje mi terenu i nie moge osiagnac takiej wartosci parku.czemu tak jest?moze sa jakies wskazowki zeby wartosc byla wieksza? splacic wszystkie pieniadze do banku, reklama zeby wiecej ludzi przyszlo? nie mam pojecia;|moze postawic na dekoracje?

i jeszcze 1 problem.mam zbudowac park od podstaw i notowania parku nie moga w zadnej chwili spasc ponzej 700. no to elegancko na dobry poczatek laduje karuzele, sklepiki, jakiegos rollera i mam raiking 800 a tu nagle spada ponizej 700.czemu to tak jest?zna ktos jakies wskazowki?czy triki? w rct1 bylam mistrzem a 2 juz mi troche nie wchodzi.

:lol2:

jak ktos wie to niech napisze albo da linka stronki na ktorej moge sie troche dowiedziec jak przejsc te misje.jak wogole zaczac.z gory dzieki:)

Przecież możesz wokół parku dokupywać/wynajmować teren z tego co pamiętam ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zakupiłem ta gre w złotej Edycji jednakże nie doczytałem, że nie można ustalać cen za wejście do atrakcji, czy cos w tym temacie sie zmieniło? Czy są jakieś patche które naprawiają ten 'błąd'. Rozgrywka zupełnie traci sens jeśli nie można manipulować cenami..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie, czy jest możliwośc pobrania samego dodatku np. " Zwariowane czasy " , " Zwariowane światy " , jeżeli podstawę już mam czy musze pobrać całą gre z dodatkiem ?

I drygie pytanie to czy istnieje spolszczenie ? Z góry dziekuję . :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi