ghostek Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 (edytowane) Otóż mam następujący problem: mieszkam w bloku gdzie jest stara i przestarzała instalacja elektryczna. Objawia się to tym, że jak włącze pralke, mikrofale etc to telewizor i monitor zaczyna drgać. Listwy (popularne acary) nie eleminują tego problemu. Przeczytałem że najlepszym wyborem będzie ups. I teraz czego oczekuję: UPS ma zapewnić mi filtrację tych wszelkich zakłóceń :) Nie zależy mi na podtrzymaniu, ma to być po prostu filtr. Sprzęt który planuje podłączyć: Komputer - to co mam w sygnaturce, Monitor - Fujitsu-Siemens W19-1 Telewizor - Philps 32PW9551 X360 oraz głośniki 5.1 Creative (nie pamiętam nazwy). Przez większośc czasu działa wszysko na raz :). Budżet to jakies ~300zł. Narazie mam na oku: Ever Eco 500 CDS Sinus ale nie wiem czy taki wystarczy, nie znam się na tym. Proszę o rady. Edytowane 19 Stycznia 2007 przez ghostek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 Podłącz kompa pod inną fazę. Problem powinien zniknąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...