Rocky Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Mam samsunga sw-224b. Gdy wkladam do niego plyte cd wogole jej nie czyta, tak jakby jej nie bylo. Najlepsze jest to ze w nero gdy wkladam czysta plyte cd-r wysyakuje mi ze w srodku jest cd-rw! Zainstalowalem najnowszy firmware (r205) ale nie pomoglo HELP! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 no to jest chyba jakies wewnetrzne uszkodzenie, chyba najlepszym wyjsciem bedzie oddac na serwis aby na nowa wymienili. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 no to jest chyba jakies wewnetrzne uszkodzenie, chyba najlepszym wyjsciem bedzie oddac na serwis aby na nowa wymienili. pewnie tak ,ale warto przed tym laser sparwdzic czy nie jest brudny :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocky Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Watpie zeby to byla usterka wewnetrzna bo czasami "udaje" mu sie odczytac cd-r a wtedy nagrywa sie bez problem. Takze cd-rw odczytuje normalnie. moze innego programu do nagrywania uzywac? jest cos podobnego i tak prostego jak nero? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Mam samsunga sw-224b. Gdy wkladam do niego plyte cd wogole jej nie czyta, tak jakby jej nie bylo. Najlepsze jest to ze w nero gdy wkladam czysta plyte cd-r wysyakuje mi ze w srodku jest cd-rw! Zainstalowalem najnowszy firmware (r205) ale nie pomoglo HELP! może laser sie rozkalibrował, poaztym to jest samsung więc nie ma się czemu dziwić, posprawdzaj na różnych rodzajach nosników Verbatim,platinum itp... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...