pisarz Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 Chciałbym się dowiedzieć, czy może ktoś z forumowiczów zapisał się także do testowania systemu Windows Longhorn Server Beta 2? Ja oczywiscie się zapisałem, ponieważ jestem koneserem tych systemów wiec nie mogłem ominąć takiej okazji na przetestowanie nowego, serverowego systemu. Jeśli ktoś byłby zainteresowany dołączeniem do programu, można się rejestrować TUTAJ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 Chyba niewielu nas będzie. Jedziesz na to spotkanie 1 lutego do wawy? Ciągle czekamy na ta płytkę z betą :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 Chyba niewielu nas będzie. Jedziesz na to spotkanie 1 lutego do wawy? Ciągle czekamy na ta płytkę z betą :( Płytki beda wysłane pod koniec przyszłego tygodnia. Był przeciez wysłany mail od zarządu. Co do spotkania to raczej watpie zeby mi sie udało tam być. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Również jestem zapisany ;) Pozostaje na płytkę czekać.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Hm dostal juz ktos plytke? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Ja nadal czekam..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 A ja właśnie w tej chwili dostałem paczkę od MS, 3 płytki, na jednej Windows Longhorn zapakowane w piękne pomarańczowe metalowe pudełeczko, jestem mega zdziwiony bo znaleźli mnie nawet w Irlandii... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Skoro podales prawdziwy adres zamieszkania o dlaczego mieli nie znalezc ? :] Predzej kogos znajda w irl niz w pl. :] Mowisz, ze fajne pudeleczko ? To tez sie zapisze, w przyszlym roku powinno dojsc. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 no fajne, fajne: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 Też dostałem ;] Ale co dalej?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 Wrzucasz płytke do dvd i instalujesz :) Tez dostałem. Mam tylko nadzieje ze klucz który dostalem z connect'a pasuje do bety 3 którą udostepnili dla kazdego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 Wczoraj pojechalem po calosci :lol: Chcialem sobie zobacyc nowa wersje serwerowa; no to instalka i wybor padl na Core <_< Sam nie wiem czemu, moze przez c2d :lol2: Instalka ok, wsio smiga, ale pulpitu nie ma - pozniej doczytalem, ze w wersji core jest tylko konsola ( cmd ) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quintrix Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 Czy zapisanie się do tego programu, związanego z testowaniem Windows Longhorn Server wiąże się z jakimiś zobowiązaniami? Czy jest one dostępne dla zwykłego domowego użytkownika? Z góry dziękuje za odpowiedź :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 Beta 3 jest dostepna dla kazdego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 I mozna ja zainstalowac bez podawania numerka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Napiszcie jak wrazenia z uzywania tego.. jak to sie ma w porownaniu do do windows 2003 server... bo jestem ciekaw czy warto sie w to bawic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Do server 2003? Tak samo jak vista do xp.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 A tez sie zarejestrowalem, pudelko fajne system tez sie moze przydac ;) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Przyszla przesylka od ms, ale... tylko jedna plytka dvd, widze na fotach, ze sa 3 tak ? No i nie ma blaszanego case, tylko zwykly plastikowy slim... :/ Oszukali mnie. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...