Arczi Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 Witam, dzis zakupilem sobie irde: Kingsun KS-959. Mam z nia spory problem... Otoz telefon normalnie wykrywa, ale jak juz cos wgrywam na niego, to po jakis 5 minutach pisze, ze polaczenie zerwane i tak jest za kazdym razem... :mur: Dlaczego tak jest? Aha i jesli oddalbym te irde i wzial kabelek na USB, to czy bylaby tez mozliwosc emulacji go zeby wykrywalo go podlaczonego na COM? (w przypadku irdy tak mozna). Prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 A może zamias IrDY kupic po prostu BT? Będzie lepiej i praktyczniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Tylko ze w telefonie nie mam BT :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 A może się tak IRDA w telefonie automatycznie wyłącza?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 A może się tak IRDA w telefonie automatycznie wyłącza??raczej niemozliwe, jesli IrDA jest w uzytku to nie ma prawa sie wyłaczac. Ona wylacza sie tylko po okreslonym czasie bezczynności. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 (edytowane) musisz w wlasciwosciach tej irdy zmienic predkosc transferu na nizsza Zacznij od 9600 i zwiekszaj do czasu az przestanie dzialac :). Mozesz w sumie od 33600 zaczac - powinna pociagnac. Edytowane 24 Stycznia 2007 przez IGI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andri Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 Miałem Irde kingsuna i wywaliłem - totalna lipa. Zresztą wystarczy poczytać o nich na elektroda.pl. Kupiłem irde z http://irda.pl/Usb.php, czasami wystawiali na allegro takie same a troszkę taniej, i nigdy nie miałem z nią problemu. Naprawdę polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 no tak... kingsun... irdy robione przez tajwańskich niewolników za kromkę chleba rocznie... miałem kontakt z takim wynalazkiem... zrób se z tego breloczek... na nic innego się nie nadaje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 ja mam kingsuna i dziala tylko jak mowilem trzeba predkosc zmiejszyc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
av8 Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 troche czasu minelo ale pytanie o te sama irde to nowego tematu nie bede zakladac, otoz mam te irde kingsun -959, chodzi na jedyn komputerze spoko a na drugim za nic nie chce wykryc polaczenia z telefonem, na obu komputerach stoi win xp sp2 te same sterowniki z tej samemj plyty tylko, ze na tym co mam w sig nie dziala a na starutkim duronie 750 gdzie nie ma jescze usb 2.0 wszystko smiga specjalnie pisze o tym usb 2.0 bo mi tylko to przychodzi do glowy ma kots jakies pomysly? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...