Skocz do zawartości
Arczi

Ach Ta Irda...

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, dzis zakupilem sobie irde: Kingsun KS-959. Mam z nia spory problem... Otoz telefon normalnie wykrywa, ale jak juz cos wgrywam na niego, to po jakis 5 minutach pisze, ze polaczenie zerwane i tak jest za kazdym razem... :mur: Dlaczego tak jest? Aha i jesli oddalbym te irde i wzial kabelek na USB, to czy bylaby tez mozliwosc emulacji go zeby wykrywalo go podlaczonego na COM? (w przypadku irdy tak mozna). Prosze o pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

musisz w wlasciwosciach tej irdy zmienic predkosc transferu na nizsza

Zacznij od 9600 i zwiekszaj do czasu az przestanie dzialac :).

Mozesz w sumie od 33600 zaczac - powinna pociagnac.

Edytowane przez IGI

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no tak... kingsun... irdy robione przez tajwańskich niewolników za kromkę chleba rocznie... miałem kontakt z takim wynalazkiem... zrób se z tego breloczek... na nic innego się nie nadaje...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

troche czasu minelo ale pytanie o te sama irde to nowego tematu nie bede zakladac,

otoz mam te irde kingsun -959, chodzi na jedyn komputerze spoko a na drugim za nic nie chce wykryc polaczenia z telefonem,

na obu komputerach stoi win xp sp2 te same sterowniki z tej samemj plyty tylko, ze na tym co mam w sig nie dziala a na starutkim duronie 750 gdzie nie ma jescze usb 2.0 wszystko smiga

specjalnie pisze o tym usb 2.0 bo mi tylko to przychodzi do glowy ma kots jakies pomysly?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi