MAGIC Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 jaki interfejs mają te dwie nagrywarki ??? na różnych serwisach są rozbierzne informacje podają ATA33, ATA66, ATA100, ATAPI wkońcu sam nie wiem na jakim interfejsie działają te dwie nagrywarki chcę kupić SAMSUNG SH-S182M (LightScribe) i nie wiem czy się na jednej wstążce nie będzie coś sypało z tym LG ?? ?? ?? Z GÓRY DZIĘKI ZA ODPOWIEDZI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 Obydwie mają ATA33, podobnie jak większość napędów na rynku. Możesz spokojnie podłączyć na jednej taśmie z LG. Pamiętaj tylko by poprawnie ustawić zworki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 o zworkach to wiem tylko tyle o tych interfejsach szukałem i znajdowałem różne informacje że sam już nie wiedziałem co na czymy i dlaczego :) DZIĘKI YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...