Bombay Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 Dzwiek jest zintegrowany na Asus a8ne fm/s, nie dziala wyjscie na przod (zielone gniadzko :P). Kiedy przelacze w tryb np 5.1 to podlaczajac glosniki do wyjscia na tyl wszystko gra... W opcjach nie mozna zrobic tak zeby przod lecial z "niebieskiego" gniazda... Od razu powiem ze plyta jest nowa, sterowniki aktualne. Nie wiem czy jest cos uszkodzone na plycie czy jak... Nie usmiecha mi sie oddawac plyty na gware wiec moze da sie cos zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Ściągałeś najnowsze stery ze strony Realteka?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bombay Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 mam najnowsze stery... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...