|\/|ASO|\| Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Mam problem ... program wywala mi do windy zaraz po wgraniu pierwszego testu (wings of fury) bez zadnego komunikatu :( . 3Dmark jest napewno dobry bo sprawdzałem u kolegi, u niego wszystko działa (64 punkty ma hłehłehłe), próbowałem odkrecać proca i grafike nawet pamięci wkładałem inne - bez skutku. Pomóżcie :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Przeinstaluj Marka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 A u mnie wywal SystemInfo Error: System Error w takim malym okienku, tak jakby ktores pliki byly uwalone po zainstalowaniu. Co jest grane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 MicJes ma racje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 MicJes ma racje.Przeinstalowalem to samo. Sciagne jeszcze raz Ten plik przytachalem z pracy na CD, a nagrywany byl po sieci, wiec cos sie moglo popieprzyc . Mam racje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Instalowałem pare razy, ściagałem nawet jeszcze raz instalke. Dalej mi wywala :cry: Update : Hahaha udało mi się zainstalowałem detonatory version 41.50 i chodzi :D mam całe 202 3dmarki :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 widze ze wymiatasz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mezi Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Ja mam taki problem. W windowsie98 testy mi przechodzi bez problemu. Zas w XP po zaladowaniu testu 1 wywala bez powodu do windowsa bez zadnego komunikatu o bledzie. Neiwiem co jest grane probowalem juz chyba wszystkich sterownikow do xp i dalej to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...