ajven8 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Witam Musze awaryjnie podpiac zasilacz 230W pod takiego kompa: Athlon 1800XP, 1GB RAM, GF4 MMX, 2xHDD(80 i 160BG), 2xnapedy (DVD iCD) Plyta MSI KT3ultra Zasilka ze starego ale sparwnego kompa. Ale czy to w ogole ruszy ?? P.S. Napedy i ewentualnie 1 HDD moge odpiac. pozdro ajven8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 jak markowa to awaryjnie da rade jak nie to moze byc ta ze bedziesz sie musial awaryjnie ewakuować :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajven8 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Enlight Corporation - taka nazawa, tylko nie wiem czy to markowy.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Jakimś specem od zasilaczy to ja nie jestem, ale mi się wydaje że może mięć problemy z uciągnięciem twojego configu. Nawet bardzo odchudzonego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajven8 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Jakimś specem od zasilaczy to ja nie jestem, ale mi się wydaje że może mięć problemy z uciągnięciem twojego configu. Nawet bardzo odchudzonego. No wlasnie tez sie tego obawiam, mam tylko nadzieje, ze jak bedzie za slaby to po prostu sie nie wlaczy. Pierwszy zasilacz mial moc 300W (Codegen) i chodził 3lata i padł (bezbolesnie) potem zamontowalem 350W Aerocool'a i ten po roku chyba tez padl (na tym samym konfigu tylko z GF7300GT) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Codegeny dają mniej, a stare enlighty robił Sirtec. Moim zdaniem bez problemu pociągnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grz Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Enlight Corporation - taka nazawa, tylko nie wiem czy to markowy.. Zasilacz jak najbardziej markowy, swego czasu mialem athlona 900, radeon 9000 reszta jak ty na nonejmie 250w i chodzilo a moj stary zasilacz byl realnie pewnie sporo slabszy od tego enlighta. Wiec ja bym sprobowal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Swego czasu poczciwy Four Star 250w ciagnal u mnie AXP@2.2GHz 2v, Ti4200 @ sporo powyzej "wykrzyknikow" w programie Rivatuner, HDD, CD-RW i kilka wiatraczkow. Nawet jak zmienilem karte na R9800pro nie bylo problemow. Takze Twoja oldschoolowa zasilka powinna sobie bez problemu poradzic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajven8 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 DZIAŁA !!! I to bez zadnych problemow. dzieki za odpowiedzi i porady. P.S. Co ciekawe, grafa (GF4 MMX) chodzi na sterach z GF7300GT ;-) (93.71_forceware_winxp2k_international_whql) i smiga... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...