algezer Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Czy opalca sie kupic ta karte Radeon 9600 XT Sapphire 256MB TV-out / DVI bulk (128-bit) za 250 zl i czy pojdzie na na tym zasilaczu tracer mgb-400atx z gory thx ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Nie. W tej cenie brał bym 9700/9800pro albo jakiegoś 6600/GT. I zmień zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pabliq Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Pewnie, ze sie NIE oplaca. Lepiej kup gf 6600/radka 9800pro. Powinny chodzic na tym zasilaczu, ale napisz jaki masz reszte sprzetu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 (edytowane) Stary za 200zl masz 9800PRO, ktory szama ta karte jak chce. Za 199zl widzialem nawet 6600GT Tylko zasilke trzeba 40-50zl doliczyc do tego Radka. Oczywiscie Fortron, albo Delta :) Edytowane 20 Stycznia 2007 przez DziubekR1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
algezer Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Daj jakies namary na taki sklep bo ja nic nie moge znalesc Oczywiscie mowimy o nowej karcie mam seprona 2800+ i 512 ramu plyta glowna asusa k8n Ale tymczasowo moge uzywac zasilacz tego co mam do tej karty ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 No to jak mowa o nowej karcie ze sklepu to nie ma szans żeby coś lepszego do 250 zł kupić... Swoją drogą nie rozumiem ludzi którzy się boją allegro :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 7600gs Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Nie każdy ma doswiadczenia na tyle żeby wyczuć oszusta bądź naciągacza, który często nawet ma status "super sprzedawcy" Jest prosta zasada - nie odpisuje jasno szybko i zwięźle na maile - omijać .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fury161 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Kupując w sklepie przepłacisz o 100zł tą kartę.Nie warto dawać 250zł za taką starą grafikę.Lanc ma rację,nie bój się allegro,lecz za nim zalicytujesz ,sprawdź od kogo kupujesz.Jeśli mieszkasz w większym mieście duża szansa,że ktoś z okolicy będzie miał na sprzedaż taką kartę,jakiej szukasz.Wówczas sprawdzasz na miejscu i po kłopocie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 A jak ktos jest z daleka i sie boisz, to ja zawsze zadaje pytanko, czy mozna odebrac osobiscie i sprawdzic (oczywiscie nie mam zamiaru odbierac osobiscie), ale jesli napisze, ze "oczywiscie, ze mozna", to znaczy ze gosc nie ma nic do ukrycia, jak zaczyna sciemniac, to omijam takiego typa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
algezer Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Ale w koncu nikt nic nie poweidzila na temat zasilacza i skoro mowicie ze przeplacam 100zl to pokazcie taka sama karte za 150 zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 7600gs Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 (edytowane) Ale w koncu nikt nic nie poweidzila na temat zasilacza i skoro mowicie ze przeplacam 100zl to pokazcie taka sama karte za 150 zl Jak byś uważnie czytał to byś się doczytał 2475607[/snapback] Radeon 9600 XT Sapphire 256MB TV-out / DVI bulk (128-bit) za 250 zl Abstraciach!ąc od faktu że sie nie opłaca to jeszcze z ciekawości bym zapytał jakie taktowania ma ten xt - czy to nie jest np obcięta wersja 500/400 zamiast 500/700 - i takie rzeczy się zdarzają (często). Edytowane 20 Stycznia 2007 przez 7600gs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 (edytowane) Nie chce mi się szukać, ale za 259zł masz nówkę R9800, który pod każdym względem przebije tego 9600XT. Co do zasilacza, to Tracer jest strasznym szmelcem, który w razie jakiejkolwiek awarii (a te są u nich częste) może zabrać ze sobą cąły komputer. A za ~50zł masz już porządnego Fortrona lub Delte. Edytowane 20 Stycznia 2007 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 http://allegro.pl/item156165816_ati_radeon..._agp_nowa_.html Popatrz do dzialu "Sprzedam" na forum, tam widzialem ostatnio 9800PRO za 200zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
algezer Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Moze dla was wyda sie to glupie ale jesli spalil by mi sie zasilacz i znim cala reszta to czy gwarancja objela by sprzet ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Moze dla was wyda sie to glupie ale jesli spalil by mi sie zasilacz i znim cala reszta to czy gwarancja objela by sprzet ?nie chyba, że: 1. masz chatę ubezpieczoną od skoków napięcia w gniazdku, 2. masz zaprzyjaźniony serwis komputerowy, który dobrze wyceni stracony sprzęt 3. uda Ci się zapostulować u ubezpieczyciela, że to nie wina zasilacza tylko energetyki :] wtedy masz szansę zwrotu gotówki za naprawę sprzętu, ale dopiero po przedstawieniu kosztorysu z serwisu i faktury za zakupione elementy (najpierw płacisz a później zwracają) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 http://www.esc.pl/product_info.php?cPath=7...roducts_id=5890 Tu masz karte ze sklepu z gwarancja. Moge z czystym sumieniem polecic ten sklep. Jest troche droga ale sklep t onie allegro gdzie naprawde mozna tanio dostac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
algezer Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Dobrze ale mimo wszystko czy moj zasilacz pocignie tego radka co na poczatku proponowalem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Dobrze ale mimo wszystko czy moj zasilacz pocignie tego radka co na poczatku proponowalem ? Teoretycznie przez jakis czas pociagnie. Zapomnij o OC. Na razie sprawdz jakie daje zasilacz napiecia---> tylko uzyj mirnika. Zobacz jakie daje napiecia w idle i stress. Z tego co pamietam jak mialem Megabajt'a 350W to chodzil przez jakis czas na Athlonie 2500@3200 i Radku 9600pro. Szybko zmienilem na Chiefa 360W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Ta co na poczatku, to tak, ale z Radkiem 9800PRO to bym sie nie zblizal do tego Tracera. Tak czy siak, ja bym nawet z tym 9600XT nie ryzykowal. Po co ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
algezer Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Tymczasowo bo juz z kasa cieniutko ale potem na jaki wymienic tylko w jakiejs rozsadnej cenei ;) A co poweicie o PALIT GEFORCE 6200 256BIT 256MB DDR ROHS AGP BOX za 229 zl i czy nei bedzie problemu z plyta gowna mam k8n http://www.allegro.pl/item156525018_palit_...hs_agp_box.html i o co chodzi z tym RAMDAC 400 MHz (podwójny) jak juz wiecie slabo sie znam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Nie bierz jej. Czemu nie możesz wziąć 9800pro podanego wyżej?? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Stary, czemu Ty z uporem maniaka podsylasz linki do jakiegos badziewia ?? Po co tu zadales pytanie, skoro masz gdzies to co Ci inni pisza. Radeon 9800PRO wszama w kazdej aplikacji to badziewie 6200 jak tylko chce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Jak nie kupisz 9800pro toś lol :) Bez urazy B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Czy nie rozumiesz słowa pisanego?? Skoro twierdzisz że się nie znasz to dlaczego nas wreszcie nie posłuchasz?? Ten GF6200 to wersja A, która wydajnością ledwo dorównuje średnio krętliwemu Radeonowi 9550. Bierz jakiegoś R9800 i koniec dyskusjii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Ale przeciez 6200 ma 256MB, ze o PS 3.0 nie wspomne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
algezer Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Mi wlasnie o to chodzi o PS3 i 256 mb a wy cigle mi z tym 9800 pro, ja macie radka 256 wmiara tanio to dajcie linki do tego ja che kupic nowa karte a nie uzywke Czepiacie sie ze shity ale na laprze nie mam niestety kasy a che wymienic bo mam geforsa 4 mx 400 wiec wiecie kazda karta w porownaniu z ta to super sprzet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 7600gs Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Mi wlasnie o to chodzi o PS3 i 256 mb a wy cigle mi z tym 9800 pro, ja macie radka 256 wmiara tanio to dajcie linki do tego ja che kupic nowa karte a nie uzywkeProblem polega na tym że ten GF nie zrobi żadnego użytku ani z tych 256 MB ani z PS3 bo jest po prostu za słaby ( nawet przy 6600 te argumenty były by bezpodstawne .. ) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Żeby mieć kartę która zrobi pożytek z tych 256MB pamięci i PS3.0 trzeba wydac przynajmniej 400zł. Poleciliśmy ci dobrą kartę, która jest wydajna, tania i będzie zdecydowanie lepsza od tego co podajesz. Dlaczego się tak upierasz przy tych szmelcach?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
algezer Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Nodobra dawajcie jakies linki z 9800 pro tyko zeby sie miescily w 250 zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Czemu sie tak uczepiłeś tych 256Mb :mur: 9800Pro jest lepsza od tego shitu więc posłuchaj się nas i kup 9800Pro :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...