B3T0N Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 przedstawiam Wam moja skromna bude o wdziecznej nazwie BLACK SCORPION :) jest to przerobiony Tracer Optimum , kuppilem ja wlasnie z mysla o modowaniu buda byla niegdys prezentowana na forum tutaj lecz zdjecia zrobily sie baaardzo nieaktualne wiec postanowilem jeszcze raz zamiescic sory za duza ilosc zdjec czekam na opinie i komentarze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bman Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 No no no jak dla mnie zawodostwo! 8) Po pierwszym rzucie oka na 2 zdjecia stwierdzilem ze masz zawodowa obudowe i do tego zawodowy widok za oknem - dopiero po przyjrzeniu sie dokladnie stwierdzilem ze to tapeta :) Co to za nagrzewniczka na budzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Naprawdę ładny i porządny mod :)! Tylko pogratulować pomysłowości i dopracowania. Takie rzeczy właśnie lubie , ładne , funcjonalne i nie przecholowane :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Nie działają mi fotki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torpido Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Mi też nie kiszą zdjęcia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 przykro mi :cry: :cry: :cry: :cry: godzinny transfer na republice sie skonczyl - za chwilke powinno sie przywrocic :cry: sory - nie moja wina :cry: za chwileczke wrzuce to na moje inne konto - tym razem na lycosie za 10 min beda fotki spowrotem :oops: :oops: :oops: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 czekam na fotki :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Ogladnelem sobie fotki na MK (dlaczego tam sie pokazuja ? 8O ) A wiec : Ladny ten mod, ciekawe kolorki i staranne wykonanie. Milo takie ogladac Katodke widze umiesciles tak samo jak ja Polecam jeszcze jedna, zawsze to ciekawiej miec 2 kolorki, ale to IMHO Nie bylbym jednak soba , jezeli nie "skrytykowalbym" czegos IMHO ladniej wygladalaby chlodnica gdyby zrobic shroud na cala powierzchnia i psiknac na czarno, ale to tez IMHO chociaz podnosi to wydajnosc choldniczki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 ja widze tylko pierwsze zdjecie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 nooo soryyy - nie moja wina z ta powalona republika - teraz foty sa na lycosie wiec nie powinno byc problemu :oops: :oops: :oops: :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 8O Miodzio :D Mnie sie podoba. Nawet bardzo :) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Cudnie nie ma tylko wodnego chłodzenia na gpu ale tak to buda starannie wykonana z gustem pomimo tego ze wedlug mnie jest to dosc kolorowy mod ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Nie pogadasz...PRO mod. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Super!! Choć osobiście przód podświetliłbym nie na czerwono-żółty, tylko na niebieski lub biały. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 jezeli chodzi o kolor niebieski z przdu , to odstapilem od tego popularnego zwyczaju i postanowilem podswietlic to na kolorek tak jaki jest..... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 fajna buda podoba mi sie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torpido Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Fajno-fajne ,a wiatraczki nie chałasują zbyt mocno na radiatorku ? torpido Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Fajno-fajne ,a wiatraczki nie chałasują zbyt mocno na radiatorku ? torpido nie no skadze - sa na razie podlaczone pod 5V i racze sie cisza ale jutro sie biore za jakis regulatorek obrotow z ladna glaka i podswietleg, umieszczajac gdzies na panelu , w planach jest jeszcze do zamontowania drugi LCD 4x40 - moj ojciec ma wspolprace z Japonczykiem ktory produkuje wyswietlacze LCD i VFD chyba - wiec jak dobrze pojdzie to za darmoche bede mial jakis graficzny z podswietlaniem na wlasne zyczenie (podswietlanie LED) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Jak dla mnie buda full wypas .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 No bardzo fajnie, swietny... widok za oknem... a nie to foto tapeta tez sie zmylilem ;) Nie obudowa jest rewelacja, ta oklei na na przodzie skojazyla mi sie z najttrajderem :P No i wreszcie ktos wpadl na pomysl by wode schowac do obudowy...przynajmniej to co ja widzialem to bylo za zewnatrz... powiec ty mi jeszcze jaka masz temperature na CPU? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 No bardzo fajnie, swietny... widok za oknem... a nie to foto tapeta tez sie zmylilem ;) Nie obudowa jest rewelacja, ta oklei na na przodzie skojazyla mi sie z najttrajderem :P No i wreszcie ktos wpadl na pomysl by wode schowac do obudowy...przynajmniej to co ja widzialem to bylo za zewnatrz... powiec ty mi jeszcze jaka masz temperature na CPU? heh lepiej nie pytaj bo obciahc mowic :oops: :oops: :oops: blok miko M8 (kupilem go na samym poczatku) idle 39 load 43 na throughbredzie ale nie kreconym , a na kreconym (1,70 V) idle 45 load 49 niedlugo zmieniam blok wiec bedziee o wieeeeeeele chlodniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 bardzo fajny mod, ale buda opitumsa?? hehe gratuluje :} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 bardzo fajny mod, ale buda opitumsa?? hehe gratuluje :} skad!! nieee to nie optimus :D to Tracer Optimum :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 b3t0n- nieznam sie na tym tak jak wiekszosc z was ale faktycznie cos jest nie tak :? mam a2000+ xp i mam 40 i 45 stopni no chyba ze moj gb7vax pokazuje jakies dziwy... jezeli bok wodny tak odprowadza temperature to ja dziekuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 aleeeee nie kumam twojego pytania - chodzi ci o blok z miko ??? ten M8 ??? bo ja go mam i to jest shit na kreconym antku jak w podpisie Vcore 1,70V to mam 45 idle 49stress cos tego rzedu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Noooo czadzik. Widać, że się postarałeś! Jak dobrze pamiętam to ostatnio jeszcze nie miałeś katody. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Noooo czadzik. Widać, że się postarałeś! Jak dobrze pamiętam to ostatnio jeszcze nie miałeś katody. niom nie mialem katody , oswietlenie przodu bylo slabsze , LCD byl padniety i sluzyl jako ....yhmmm....ozdoba ??? teraz wszystko jest w porzaadku i jeszcze planuje poswietlenie spodu budy poprzez wzorowanie sie na popularnych Glowpad'ach jak dorwe nowego CD-ROMA to zrobie w nim dziure , szybke wstawie , podswietle i na gorze w budzie zrobie okienko , heh wiec to jeszcze nie koniec roboty planuje dzisiaj pokombinowac z podswietleniem shrouda na nagrzewnicy , tylko musze sie zastanowic jak to sensowne rozegrac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 ...moj ojciec ma wspolprace z Japonczykiem ktory produkuje wyswietlacze LCD i VFD chyba - wiec jak dobrze pojdzie to za darmoche bede mial jakis graficzny z podswietlaniem na wlasne zyczenie (podswietlanie LED) 8)...b3t0n - pochytaj takie cudo dla mnie, myślę, że dogadamy się co do kasy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZOh1w2 Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Supera - robi wrażenie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 ...moj ojciec ma wspolprace z Japonczykiem ktory produkuje wyswietlacze LCD i VFD chyba - wiec jak dobrze pojdzie to za darmoche bede mial jakis graficzny z podswietlaniem na wlasne zyczenie (podswietlanie LED) 8)...b3t0n - pochytaj takie cudo dla mnie, myślę, że dogadamy się co do kasy :) nioo niestety rozmawialem z ojcem i powiedzial mi ze te graficzne to sa na kontrolerach , ktore nie egzystuja w zadnych schematach dot. podlaczania do kompa :( ale na pewno bede mial jakis alfanumeryczny 40x4 - musze po prostu czekac..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...