bruce Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 bardzo fajny mod, ale buda opitumsa?? hehe gratuluje :} skad!! nieee to nie optimus :D to Tracer Optimum :D buahahahaha :oops: :oops: :oops: :P :P hehe malo ostra fotka byla :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 b3ton mam pytanie do ciebie skad ja mogie wzasc taki kabel do wyswietlacza lcd ??? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 b3ton mam pytanie do ciebie skad ja mogie wzasc taki kabel do wyswietlacza lcd ??? zrobic .........:D ja wszystko sam robilem prz kablu jak cos to zaraz zarzucee fotke tego kabla , tylko musze najpierw wyjac to ustrojstwo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 chciales widziec jak kabelek wyglada - prosze bardzo : :D kabelek zrobilem z jakiejs starej wtyczki na tasmie - nie pamietam od czego ona byla ale bardzo dobrze sie spisuje i nie mam problemu z podlaczaniem i rozlaczaniem LCD'ka z kabla wlasnie sobie sprawilem lepszejszy zbiornik i o wieele mniejszy bo tamten po majonezie hellmannsa byl troche przyduzawy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 b3t0n...Robota pierwsza klasa! Najlepsze jest podswietlenie przodu i LCD of kors. Zglaszales to na jakis konkurs? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 ...moj ojciec ma wspolprace z Japonczykiem ktory produkuje wyswietlacze LCD i VFD chyba - wiec jak dobrze pojdzie to za darmoche bede mial jakis graficzny z podswietlaniem na wlasne zyczenie (podswietlanie LED) 8)...b3t0n - pochytaj takie cudo dla mnie, myślę, że dogadamy się co do kasy :)no mnie wystarczylby jakis lcd 4x16 na coma tani :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 aRoo"]b3t0n...Robota pierwsza klasa! Najlepsze jest podswietlenie przodu i LCD of kors. Zglaszales to na jakis konkurs? nie nie zglaszalem jeszcze na zaden konkurs - na mod-case nie zalapalem sie gdyz buda byla jeszcze caly czas w robocie i nie widzialem wiekszego sensu no mnie wystarczylby jakis lcd 4x16 na coma tani niestety ten producent nie produkuje zadnych LCD'kow na COM'a :( tylko pod LPD (ten standardowy sterownik) :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 b3t0n powiedz z jakiego samochodu jest ta nagrzewnica, bo mam taką samą i się zastanawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 to jest od kadetta nagrzewnica Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3ho Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 wypasik buda, no i mod tez niczego sobie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 aRoo"]b3t0n...Robota pierwsza klasa! Najlepsze jest podswietlenie przodu i LCD of kors. Zglaszales to na jakis konkurs? nie nie zglaszalem jeszcze na zaden konkurs - na mod-case nie zalapalem sie gdyz buda byla jeszcze caly czas w robocie i nie widzialem wiekszego sensu no mnie wystarczylby jakis lcd 4x16 na coma tani niestety ten producent nie produkuje zadnych LCD'kow na COM'a :( tylko pod LPD (ten standardowy sterownik) :( Na LPT tez moze byc, ale powiedz ile chce za taki rozmiar jak Ci napisalem, razem z kabelkiem do podlaczenia (totalny brak talentow lutowniczych u mnie :() Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Ładniutka, aż wstyd moją pokazywać :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 aRoo"]b3t0n...Robota pierwsza klasa! Najlepsze jest podswietlenie przodu i LCD of kors. Zglaszales to na jakis konkurs? nie nie zglaszalem jeszcze na zaden konkurs - na mod-case nie zalapalem sie gdyz buda byla jeszcze caly czas w robocie i nie widzialem wiekszego sensu no mnie wystarczylby jakis lcd 4x16 na coma tani niestety ten producent nie produkuje zadnych LCD'kow na COM'a :( tylko pod LPD (ten standardowy sterownik) :( Na LPT tez moze byc, ale powiedz ile chce za taki rozmiar jak Ci napisalem, razem z kabelkiem do podlaczenia (totalny brak talentow lutowniczych u mnie :() na razie niestety nic nie wiem ........:? co do kabelka - noo niestety to trzeba sobie samemu zrobic - chociaz nie jestem zadnym elektronikiem i nie mam talentow lutowniczych , udalo mi sie to dosyc schludnie zmontowac - to nie jest takie trudne jakby sie wydawalo ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Mam pytanie tutaj do koleżanki "BRUCE" bo widzę, że ma D800 chłodzonego wodą i na 150FSB. "water cooled duron 800@chwilowo 150x7; gf2 mx400@rooznie; 256mb kingston cl2 ram; 2x enlight 250W ps " Koleżanko, chciałbym zapytać z czystej ciekawości czy jak obniżysz mnożnik to możesz zwiększyć FSB bo ja kiedyś kręciłem na 160FSB Durona 800 i nie wiem czy to już max ze względu na temperaturę czy taki egzemplarz procka to był słaby ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Mam pytanie tutaj do koleżanki "BRUCE" bo widzę, że ma D800 chłodzonego wodą i na 150FSB. "water cooled duron 800@chwilowo 150x7; gf2 mx400@rooznie; 256mb kingston cl2 ram; 2x enlight 250W ps " Koleżanko, chciałbym zapytać z czystej ciekawości czy jak obniżysz mnożnik to możesz zwiększyć FSB bo ja kiedyś kręciłem na 160FSB Durona 800 i nie wiem czy to już max ze względu na temperaturę czy taki egzemplarz procka to był słaby ??? :lol: To nasza "kolezanka" bruce nie ma juz jaj :?: 8O :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fletcher Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Dopiero teraz sie skaplem :shock: . Gdyby nie to, ze (najprawdopodobniej) ma jaja, to by niezla laska byla :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 O co wam chodzi z tymi jajami ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 O co wam chodzi z tymi jajami ? Dotychczas bruce to byl facet , mlody bo mlody, ale facet, chyba ze tak tylko udawal 8O :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Nie chce mi się wierzyć aby Bruce była chłopakiem, przecież na zdjęciu wyrażnie widać, że to dziewczyna i do tego dosyć ładna. Bruce jeżeli nie jesteś koleżanką to szkoda, bo ja z chęcią poznałbym jakąś koleżankę która interesuje się komputerami, więc jeżeli jesteś dziewczyną to nie wstydż się i napisz, że tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djHaki Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 b3tOn---mod-coolllll jestes z Wrocka prawda?? ,moze powiesz czym podswietliles przod bo mam cos podobnego u siebie..siatka :) i gdzie kupiles sprzet--KATODY...i innne bajerki pisz na haki@pukam.pl :) NARQA pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 Mam pytanie tutaj do koleżanki "BRUCE" bo widzę, że ma D800 chłodzonego wodą i na 150FSB. "water cooled duron 800@chwilowo 150x7; gf2 mx400@rooznie; 256mb kingston cl2 ram; 2x enlight 250W ps " Koleżanko, chciałbym zapytać z czystej ciekawości czy jak obniżysz mnożnik to możesz zwiększyć FSB bo ja kiedyś kręciłem na 160FSB Durona 800 i nie wiem czy to już max ze względu na temperaturę czy taki egzemplarz procka to był słaby ??? Buhahahahaha koleżanko :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 ROTFL!!!!!!! :lol: nieee no zwijam sie ze smiechu :lol: hehehehe bruce , chyba cie zdemaskowali :lol: :lol: :lol: :wink: b3tOn---mod-coolllll jestes z Wrocka prawda?? ,moze powiesz czym podswietliles przod bo mam cos podobnego u siebie..siatka i gdzie kupiles sprzet--KATODY...i innne bajerki pisz na haki@pukam.pl NARQA pozdrawiam katoda z pctunning.pl , przod jest podswietlony z podswietlenia z LCD'ka i diod s. jasnych czerwonych niestety teraz moj mod sie calkowicie przeobraza w cos innego - bo go zdemolowalem przez tylko moja glupote - moze za 1h walne photo , to bedziecie wiedziec dlaczego jest zdemolowany :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rymek Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 oj, szkoda, a taka ladna byla (obudowa;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bierut Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Ładnie dobrane kolorki :) ekranik też mi się podoba BTW Nie chce mi się wierzyć aby Bruce była chłopakiem, przecież na zdjęciu wyrażnie widać, że to dziewczyna i do tego dosyć ładna. Bruce jeżeli nie jesteś koleżanką to szkoda, bo ja z chęcią poznałbym jakąś koleżankę która interesuje się komputerami, więc jeżeli jesteś dziewczyną to nie wstydż się i napisz, że tak. Kopernik też była kobietą :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :P :P :P :P :P :P :P Może jakiś topic na oślej pt:"Poznajmy się", wieżcie mi Maestro byłby tam częstym gościem.... :D :D :D :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantomG Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Fajny mod, mi sie podoba. Szczególnie w nocy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utek Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 brusik to nie koleżanka choć tak czasem reaguje na alkochol na różnych zlotach w jarze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 no mod zajefajny .. tylko front budy mi sie nie podoba, jedynie EleSdi upieksha przod, reshta gites brawo (hmm jednak masz bude, a moze jakas aktualizacja albo wyglos oredzie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 pikna buda :) bardzo podoba mi sie przednie oswietlenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...