Skocz do zawartości
B3T0N

BLACK SCORPION - MOJA BUDA

Rekomendowane odpowiedzi

chciales widziec jak kabelek wyglada - prosze bardzo : :D

kabelek zrobilem z jakiejs starej wtyczki na tasmie - nie pamietam od czego ona byla ale bardzo dobrze sie spisuje i nie mam problemu z podlaczaniem i rozlaczaniem LCD'ka z kabla

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

wlasnie sobie sprawilem lepszejszy zbiornik i o wieele mniejszy bo tamten po majonezie hellmannsa byl troche przyduzawy

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...moj ojciec ma wspolprace z Japonczykiem ktory produkuje wyswietlacze LCD i VFD chyba - wiec jak dobrze pojdzie to za darmoche bede mial jakis graficzny z podswietlaniem na wlasne zyczenie (podswietlanie LED)  8)...

b3t0n - pochytaj takie cudo dla mnie, myślę, że dogadamy się co do kasy :)
no mnie wystarczylby jakis lcd 4x16 na coma

tani :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aRoo"]b3t0n...Robota pierwsza klasa!

Najlepsze jest podswietlenie przodu i LCD of kors.

Zglaszales to na jakis konkurs?

nie nie zglaszalem jeszcze na zaden konkurs - na mod-case nie zalapalem sie gdyz buda byla jeszcze caly czas w robocie i nie widzialem wiekszego sensu

tani

niestety ten producent nie produkuje zadnych LCD'kow na COM'a :( tylko pod LPD (ten standardowy sterownik) :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie nie zglaszalem jeszcze na zaden konkurs - na mod-case nie zalapalem sie gdyz buda byla jeszcze caly czas w robocie i nie widzialem wiekszego sensu

tani

niestety ten producent nie produkuje zadnych LCD'kow na COM'a :( tylko pod LPD (ten standardowy sterownik) :(

Na LPT tez moze byc, ale powiedz ile chce za taki rozmiar jak Ci napisalem, razem z kabelkiem do podlaczenia (totalny brak talentow lutowniczych u mnie :()

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tani

Na LPT tez moze byc, ale powiedz ile chce za taki rozmiar jak Ci napisalem, razem z kabelkiem do podlaczenia (totalny brak talentow lutowniczych u mnie :()

na razie niestety nic nie wiem ........:? co do kabelka - noo niestety to trzeba sobie samemu zrobic - chociaz nie jestem zadnym elektronikiem i nie mam talentow lutowniczych , udalo mi sie to dosyc schludnie zmontowac - to nie jest takie trudne jakby sie wydawalo .....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie tutaj do koleżanki "BRUCE" bo widzę, że ma D800 chłodzonego wodą i na 150FSB.

"water cooled duron 800@chwilowo 150x7; gf2 mx400@rooznie; 256mb kingston cl2 ram; 2x enlight 250W ps "

Koleżanko, chciałbym zapytać z czystej ciekawości czy jak obniżysz mnożnik to możesz zwiększyć FSB bo ja kiedyś kręciłem na 160FSB Durona 800 i nie wiem czy to już max ze względu na temperaturę czy taki egzemplarz procka to był słaby ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie tutaj do koleżanki "BRUCE" bo widzę, że ma D800 chłodzonego wodą i na 150FSB.

"water cooled duron 800@chwilowo 150x7; gf2 mx400@rooznie; 256mb kingston cl2 ram; 2x enlight 250W ps "

Koleżanko, chciałbym zapytać z czystej ciekawości czy jak obniżysz mnożnik to możesz zwiększyć FSB bo ja kiedyś kręciłem na 160FSB Durona 800 i nie wiem czy to już max ze względu na temperaturę czy taki egzemplarz procka to był słaby ???

:lol: To nasza "kolezanka" bruce nie ma juz jaj :?: 8O :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chce mi się wierzyć aby Bruce była chłopakiem, przecież na zdjęciu wyrażnie widać, że to dziewczyna i do tego dosyć ładna.

Bruce jeżeli nie jesteś koleżanką to szkoda, bo ja z chęcią poznałbym jakąś koleżankę która interesuje się komputerami, więc jeżeli jesteś dziewczyną to nie wstydż się i napisz, że tak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

b3tOn---mod-coolllll

jestes z Wrocka prawda?? ,moze powiesz czym podswietliles przod

bo mam cos podobnego u siebie..siatka :)

i gdzie kupiles sprzet--KATODY...i innne bajerki

pisz na haki@pukam.pl :) NARQA pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Buhahahahaha koleżanko :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ROTFL!!!!!!! :lol: nieee no zwijam sie ze smiechu :lol: hehehehe bruce , chyba cie zdemaskowali :lol: :lol: :lol: :wink:

b3tOn---mod-coolllll  

jestes z Wrocka prawda?? ,moze powiesz czym podswietliles przod  

bo mam cos podobnego u siebie..siatka  

i gdzie kupiles sprzet--KATODY...i innne bajerki  

pisz na haki@pukam.pl  NARQA pozdrawiam

katoda z pctunning.pl , przod jest podswietlony z podswietlenia z LCD'ka i diod s. jasnych czerwonych

niestety teraz moj mod sie calkowicie przeobraza w cos innego - bo go zdemolowalem przez tylko moja glupote - moze za 1h walne photo , to bedziecie wiedziec dlaczego jest zdemolowany :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ładnie dobrane kolorki :) ekranik też mi się podoba

BTW

Nie chce mi się wierzyć aby Bruce była chłopakiem, przecież na zdjęciu wyrażnie widać, że to dziewczyna i do tego dosyć ładna.

Bruce jeżeli nie jesteś koleżanką to szkoda, bo ja z chęcią poznałbym jakąś koleżankę która interesuje się komputerami, więc jeżeli jesteś dziewczyną to nie wstydż się i napisz, że tak.

Kopernik też była kobietą :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :P :P :P :P :P :P :P

Może jakiś topic na oślej pt:"Poznajmy się", wieżcie mi Maestro byłby tam częstym gościem.... :D :D :D :D :D :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi