Fulko Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 zaczęła konfliktować się z wszystkim. Nie daje się jej zainstalować nawet, gdy jest włożona sama na płycie. Windows po prostu się wysypuje po zainstalowaniu steroników WinFasta to cytat z wypowiedzi kolegi jakiś pomysły ktoś ma bo nie wiem co mu odpowiedzić na odległość (200km :? ) na moje oko to źle instaluje coś ale może sie myle ktoś już miał jakieś problemy takie? zaznaczam nie podkręcana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 tez mam leadteka ti200 i na sterach od winfasta nie moglem wejsc w zaawansowane ustawienia karty - stery od winfasta sa do (_|_) - najlepiej instalowac te WHQL 40.72 bodajze - zero konfliktow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulko Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 tylko że do tej pory było dobrze może coś pokaszanił a mnie ściemnia nie wiem :? :D :D :D :D :D :D :D małe święto 100 post :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...