KOFEK Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 (edytowane) Mam problem z wyborem monitora LCD. Chce kupic 19 albo moze 20 panorame (albo jakas inna). Jesli mialbym kupic zwykla 19 to jestem ograniczony do okolo 1200 PLN (moj typ BenQ FP 91GP) A jesli miala to by byc panorama to nie mam zadnego pomyslu. Ograniczenie okolo 1500 PLN. Zastosowanie : W zasadzie do pracy nada sie kazdy wiec tu nie ma o czym pisac. Troche gram i ogladam filmy wiec chcialbym zeby na tym polu monitor dawal rade. Gram w CS wiec obawiam sie o smuzenie. Pomozecie ? :wink: Edytowane 20 Stycznia 2007 przez KOFEK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woodie Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Have no fear KOFEK ;) smużenia na Benq FP91GP praktycznie nie ma, albo w sporadycznych przypadkach trzeba sie dobrze wpatrzec.Ja bym kupowal benka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 (edytowane) JA bym wolał panoramę - znacznie większy obszar do filmów ( kilka cali ) http://www.allegro.pl/item161064845_beline...wa_f_ra_ss.html Praktycznie jest to ten sam typ matrycy co w Benq GP Co do smużenia na GP - to jest , małe ale jest , matryca jest tak szybka że nie widać jako takiego smużenia a rozmycie np. czcionek oznaczających flagi w battlefield 2 podczas ruchu Edytowane 29 Stycznia 2007 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOFEK Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 (edytowane) Myslalem jeszcze o Acerze 2051Ws ale tak sie zastanawiam czy jest sens kupowac monitor z taka duza rozdzielczoscia. na 8800 GTS mnie jeszcze stac a ta karta jest w sam raz do 1280x1024. A do wyzszej rozdzielczosci to juz trzeba cos miocniejszego.... Ps. I HAVE NO FEAR :) Sa tez panoramy na TN mozna 22 kupic ale to hcyba nie ma sensu. Edytowane 3 Lutego 2007 przez KOFEK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...