tanaka Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 szukalem biosu do radka 9500pro dzieki ktoremu mozna @ , znalazlem tylko biosy do radkow ale dla pamieci 3,6 choc i ten wgralem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 http://www.radeon2.ru/downloads/bios.html a tutaj próbowałeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 nie widze tam biosu do radka 9500pro na pamieciach 3.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Des666 Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Takze mam dokladnie ta sama karte (Hercules Radoslaw 9500 Pro 128MB) i jestem ciekawy czy ktos juz dokladnie ta karte sflashowal i podkrecil? Jesli tak to jakim DOKLADNIE (link na przyklad ;) biosem? Bylbym niezmiernie wdzieczny za kontakt na priva wlasciciela tej karty, ktory by mnie poinstruowal krok po kroku jak to zrobic sprawdzona (na wlasnej karcie :) i dzialajaca metoda.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 mam bios do radka na pamieciach 3.0 jak jest ktos chcetny to moge wyslac na maila , dzisiaj bede go testowal pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 sciaglem ze stronki siriusa dwa biosy dla pamiatek 3.0 i po wgraniu ich nastala ciemnosc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 sciaglem ze stronki siriusa dwa biosy dla pamiatek 3.0 i po wgraniu ich nastala ciemnosc :) :arrow: no to zonk'a masz :( napisz do sirius'a, ze na stronce udostapniaja zjeb*** biosy... no chyba, ze ty popelniles gdzies blad. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 jaki zonk wgralem orginalny bios z drogiej dyskietki na ciemno , przezorny zawsze ubezpieczony :) , a do siriusa juz napisalem o tych biosa , ten kto je udostepniul nawet ich nie sprawdzal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...