Nerazzurrich Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 (edytowane) Ano 1st post tutaj wiec }{I (hi) :P no wiec przymierzam sie do zakupu tego o to chłodzenia na radeona 9800pro i mam pytanie czy mniej wiecej znajde cos lepszego od tego tak do hmm 100 zl ? I te radiatory na pamieci maja tasme czy musze kupic ? : P albo moge to walnac na pascie srebnej ? Moze dla was sa to pytania oczywiste ale ja pierwszy raz zabieram sie za chlodzenie na grafe :P aha i jescze jedno te radiatory na pamieci sa miedziane? bo szukalem i jakos nie potrafilem znalezc tego info. Wiem ze jest to zerzniete od Zalmana ale czy jest sens doplacac 3x zl ? pozdro. omg sry za 2 x posta Lis zwariowal O_o prosze o skasowanie jednego :< @misiek175 ok! takiej odpowiedzi oczekiwalem mysle ze jestem zdecydowany thx za pomoc ~~ Edytowane 20 Stycznia 2007 przez Nerazzurrich Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 1. Radiatory mają taśmę dwustronną 2. Radiatory są aluminiowe 3. Nie opłaca się dopłacać do Zalmana 4. Tak ten pentagram będzie bardzo dobrym zakupem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atris Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Opłaca się dopłacić do Zalmana. Poza tym vf700cu można na allegro dostać za ~50zł. Miałem styczność z tym pentagramem, tyle że w wersji Alu i muszę stwierdzić, że badziew jakich mało. Do cichych także nie należał. Między nim a wspomnianym wyżej Zalmanem vf700cu różnica była kolosalna. W wydajności także. Zresztą sam kiedyś miałem tego Zalmana na 9800Pro, chodził na 5V, karta miała świetne warunki pracy, a z komputera nie wydobywało się nic co wydobywać się nie powinno. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xantos2001 Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zdecydowanie warto doplacic- kupujesz jakosc. Kupisz pentaka- za pare miesiecy bedziesz go wymienial bo zacznie glosno chodzic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...