Skocz do zawartości
Nerazzurrich

Pentagram Freezone Xc-70 Cu+

Rekomendowane odpowiedzi

Ano 1st post tutaj wiec }{I (hi) :P

no wiec przymierzam sie do zakupu tego o to chłodzenia na radeona 9800pro i mam pytanie czy mniej wiecej znajde cos lepszego od tego tak do hmm 100 zl ? I te radiatory na pamieci maja tasme czy musze kupic ? : P albo moge to walnac na pascie srebnej ? Moze dla was sa to pytania oczywiste ale ja pierwszy raz zabieram sie za chlodzenie na grafe :P aha i jescze jedno te radiatory na pamieci sa miedziane? bo szukalem i jakos nie potrafilem znalezc tego info. Wiem ze jest to zerzniete od Zalmana ale czy jest sens doplacac 3x zl ?

pozdro.

omg sry za 2 x posta Lis zwariowal O_o prosze o skasowanie jednego :<

@misiek175 ok! takiej odpowiedzi oczekiwalem mysle ze jestem zdecydowany thx za pomoc ~~

Edytowane przez Nerazzurrich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Opłaca się dopłacić do Zalmana. Poza tym vf700cu można na allegro dostać za ~50zł. Miałem styczność z tym pentagramem, tyle że w wersji Alu i muszę stwierdzić, że badziew jakich mało. Do cichych także nie należał. Między nim a wspomnianym wyżej Zalmanem vf700cu różnica była kolosalna. W wydajności także.

Zresztą sam kiedyś miałem tego Zalmana na 9800Pro, chodził na 5V, karta miała świetne warunki pracy, a z komputera nie wydobywało się nic co wydobywać się nie powinno.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...