lewy Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Gdzie znajduje się klawisz resetujący bios? :D Szukałem................................ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 :lol: jest to zworka podpisana clear cmos, lub clmos, lub ccmos itp znajduje sie zazwyczaj blisko baterii.... jak nie znajdziesz, to wyjmij just poprostu na chwilke baterie i po klopocie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Gdzie znajduje się klawisz resetujący bios? :D Szukałem................................ A w instrukcji nie ma? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Niemam instrukcji(stary komputer) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Nieznalazłem . :( Bo zmieniałem ustawienia pamięci i komputer nieodpala. tzn. nie wchodzi nawet do biosu (cały czas czarny ekran) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jump3r Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Na banalne pytania z zasady nie odpowiadamy ;)) Wyjecie baterii nic nie da ? Popatrz na plycie i poszukaj trzech wystajacych pinow (ze zworka lub nie ;)) moze ci wypadla ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Jumper przy bateryjce na płycie- 3 piny, dwa zwarte. Przestaw zworkę na chwilę. Jak nie masz zworki, wyciągnij bateryjkę na powiedzmy minutkę. PS: Gdzie szukałeś tego klawisza 8O ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 PS: Gdzie szukałeś tego klawisza 8O ??? Tylko tak mi się powiedziało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 PS: Gdzie szukałeś tego klawisza 8O ??? Tylko tak mi się tylko powiedziało . Sory za głupie pytanie :oops: :D , ale potrzebowałem szybkiej odpowiedzi(niechodzi oto że mi sie niechciało poszukać) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Bateria jest okrągła , ma metalowy cienki klips i kawałek plastiku które przytrzymują baterię . PPróbowałem wyjąć baterię ciągnąc kawałek metalu do góry jak dźwignię . Niestety ten klips jest bardzo mocno przyczepiony (paznokciem tego nieodegnę). Czy to właśnie przez tą dźwignię mam wyjąć baterię? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Albo zaraz po odpaleniu kompa ciśnij cały czas klawisz Insert aż coś się pojawi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 wyjmij bakteryjkę a potem włóż :D Wkładanie i wyjmowanie to męska sprawa :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...