Snake16 Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Witam mam taki problemik odpalam kompa wszystko pieknie , oblicza ile mam gb dysk i tak dalej , zaczyna czytac windowsa a tu ciach czarny ekran i nic wiecej .... to znaczy dzieje sie tak jak ma ta grafa zaczytac , nie ta z napiszem "zapraszamy" tylko ta wczesniej co widac napis windows xp home edition i ten paseczek pod napisam co sie przesuwa . Nie moge nawed przegrac windowas bo zaczyna czytac z plytki , jest napisane ze trwa zgrywanie plikow konfiguracyjnych (czy jakos tak) i ma sie juz wlaczyc instalka a tu ciach czarny ekran !!!! Co jest ?|? Moze to to ze mam przez cyfrowy kabelek ustawione ze ma isc , a przez analogowy nie idzie bo jest ustawione na cyfrowy , a nie moge tego odpienic bo to sie w windzie zmienia , juz nic nie kapuje . Prosze pomozcie mi . p.s. Grafa jest sprawna bo z wrazenia wrzocilem ja na kompa starszej i wszystko bylo w zupelnosci ok !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 to jest raczej (napewno) wina plyty glownej , poniewaz sprawdzalem na innej grafie i jest tak jak na moim gf4 4400 :[ , pewnie gdzies jest cos zle skonfigurowane w biosie ale nie wiem co !!! pomozncie !!! Prosze o pomoc naprawde mi zalezy zeby postawis swojego kompa na nogi !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider__WAWA Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Wydaje mi sie że to coś z pamięciami ... ?? ale sam nie wiem.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Doszedlem juz dotego co to bylo to byl procek , kiedy podkrecalem go do 2600+ to nie chcial chodzic DLACZEGO ???? przy 2400+ chodzi , czyli na 166x12 chodzi !!! ale juz na 166x12.5 nie chodzi , czego to jest wina prosze pomozcie !!!! moze zasilacza ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 ramy to 256 ddr samsunga 400mhz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...