Skocz do zawartości
Snake16

ASUS A7N8X i gf4 4400 - POMOCY !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam taki problemik odpalam kompa wszystko pieknie , oblicza ile mam gb dysk i tak dalej , zaczyna czytac windowsa a tu ciach czarny ekran i nic wiecej .... to znaczy dzieje sie tak jak ma ta grafa zaczytac , nie ta z napiszem "zapraszamy" tylko ta wczesniej co widac napis windows xp home edition i ten paseczek pod napisam co sie przesuwa . Nie moge nawed przegrac windowas bo zaczyna czytac z plytki , jest napisane ze trwa zgrywanie plikow konfiguracyjnych (czy jakos tak) i ma sie juz wlaczyc instalka a tu ciach czarny ekran !!!! Co jest ?|? Moze to to ze mam przez cyfrowy kabelek ustawione ze ma isc , a przez analogowy nie idzie bo jest ustawione na cyfrowy , a nie moge tego odpienic bo to sie w windzie zmienia , juz nic nie kapuje . Prosze pomozcie mi .

p.s.

Grafa jest sprawna bo z wrazenia wrzocilem ja na kompa starszej i wszystko bylo w zupelnosci ok !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to jest raczej (napewno) wina plyty glownej , poniewaz sprawdzalem na innej grafie i jest tak jak na moim gf4 4400 :[ , pewnie gdzies jest cos zle skonfigurowane w biosie ale nie wiem co !!! pomozncie !!!

Prosze o pomoc naprawde mi zalezy zeby postawis swojego kompa na nogi !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Doszedlem juz dotego co to bylo to byl procek , kiedy podkrecalem go do 2600+ to nie chcial chodzic DLACZEGO ???? przy 2400+ chodzi , czyli na 166x12 chodzi !!! ale juz na 166x12.5 nie chodzi , czego to jest wina prosze pomozcie !!!! moze zasilacza ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...