artur-dent Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 (edytowane) witam . Mam maly problem .dysk w moim laptopie padl calkowicie.powstaje teraz pytanie : czy jak kupie sobie nowy i go wcisne do srodka czy windows dostarczany razem z laptopem mi sie zainstaluje? jest to werja windows xp home ale jest to ghost wiec nie wiem czy pojdzie z nowym dyskiem generalnie bylbym wdzieczny za odpowiedz Edytowane 21 Stycznia 2007 przez artur-dent Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HenYo Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 (edytowane) witam . Mam maly problem .dysk w moim laptopie padl calkowicie.powstaje teraz pytanie : czy jak kupie sobie nowy i go wcisne do srodka czy windows dostarczany razem z laptopem mi sie zainstaluje? jest to werja windows xp home ale jest to ghost wiec nie wiem czy pojdzie z nowym dyskiem generalnie bylbym wdzieczny za odpowiedz Zainstaluje Ci sie i nawet przy obrazie gosta nie powinien sie pytac o aktywacje :) Co najwyzej podzieli Ci dysk domyslnie tak jak to w fabryce wymyslili. Edytowane 21 Stycznia 2007 przez HenYo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur-dent Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 plan jest kupic 80 gb a w srodku jest 60 jak podzieli ? na 2 x 30 jak bylo? i czy przypadkiem partycje nie sa wczesniej dzielone przed instalacja ghosta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Właśnie mnie też to zastanawia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shrek999 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 u mnie w dellu ghost przywraca obraz systemu na pierwsza istniejeaca partycje twardego dysku zatem jak sobie podzilisz tak bedziesz mial czyli sugeruje wczesniej uzyc hirens boot cd i tam jest dosowy partition magic :) btw. przeciez ghost nie przywruci sie na inny hdd o innym kluczu niz ten z ktorego zostal zrobiony... a przynajmniej to byl jeden z mankamentow bezpieczenstwa ghosta.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Ja ostatnio zmienialem dysk i zrobil mi taka jedna partycje jaka byla czyli cos kolo 40gb. Ale potem mozesz bez problemu partition magic sobie zmienic jak chcesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur-dent Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 hmm ciekaw jestem dysk zamowilem zobaczymy czy sie uda jak nie to dolina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poznaniak Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 Koniecznie daj znać jaki jest efekt - jestem strasznie ciekaw... Moje RecoveryCD ładuje system na pierwszą partycje © a dysk podzieliłem tak jak chce - nie tak jak w fabryce dali mi 50gb dla C i 30 dla D (śmiech na sali). Pozdrawiam Poznaniak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morron Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 (edytowane) Poznaniak jak instalujesz windoze z recovery to mosz do wyboru czy podzileic dysk na jedna partycje, na 2 takie same, i czy zainstalowac na pierwszej partycji razem z formatem na fat32 :P mi tez tak podzielili dysk :P Edytowane 25 Stycznia 2007 przez morron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...