Chudy Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Własnie czekam na kumpla który ma mi podrzucic grafike 3D Prophet 4000 XT 32 MB i chchiał bym sie zapytac czy ta karta ma akcelerator 3D ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 Ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 No to ja mam problem bo mi wyczytało jako standardowa :D Co mam zrobic ? Wszelkie sterowoniki zianstalowałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 Wszelkie sterowniki tzn? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 Te co miałem na płycie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -X- Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 Odpal coś 3D, ale pamiętaj ta karta to KYRO1 nie ma nawet T&L, więc w nowe gry nie pograsz i w starsze po 2003 roku też raczej nie z pewnymi wyjątkami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...