Alt Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Witam obecnie posiadam Scythe Ninja na Procu utrzymuje mi on temperaturę ok 36-39 stopni w IDLE , ale poszukuje jakiejś alternatywy w postaci chłodzenia wodnego na dzień dzisiejszy chodzi mi o same chłodzenie CPU w przyszłości chciałbym rozbudować je być może o chipset i kartę grafiki :-P Chciałbym zorientować się ile kosztowałoby mnie ciche i wydajne chłodzenie na CPU , możecie polecić mi jakieś konkrety? Pozdrawiam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeku Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Realitynet Frost3Duo - 119zł Cooltek EXSTREAM 120 mm Dual - 175zł Pompa Coolriver rev. 2 - 119zł Innovatek PCV 8/10 - 9.49zł za 1m Do tego jeszcze borygo + demineralka Całość: ~450zł Najlepiej podaj kwotę jaką dysponujesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Witam obecnie posiadam Scythe Ninja na Procu utrzymuje mi on temperaturę ok 36-39 stopni w IDLE , ale poszukuje jakiejś alternatywy w postaci chłodzenia wodnego na dzień dzisiejszy chodzi mi o same chłodzenie CPU w przyszłości chciałbym rozbudować je być może o chipset i kartę grafiki :-P Chciałbym zorientować się ile kosztowałoby mnie ciche i wydajne chłodzenie na CPU , możecie polecić mi jakieś konkrety? Pozdrawiam :) słyszles o instytucji: tematy PRZYKLEJONE?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alt Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Mam zamiar sprzedać PS2 i Scythe Ninje i za to chce złożyć wydajny zestaw :) Czyli będzie ok 400-500zł może trochę ponad bo mam jeszcze trochę odłożonej kaski Pozdrawiam :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 (edytowane) Cooltek Extreme Triple Alphacool AP700 Cube III Coolabolatory Liquid Pro I będziesz zadowolony :) Do tego możesz jakiś rezerwuar do zatoko sprawić i bedziesz happy z chłodzenia :) Edytowane 21 Stycznia 2007 przez victor89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...