Przemol^N Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 Tak dla porownania pokaze jak wyglada ekran VGA: Pliki troche stare ale nie chcialo mi sie nowych robic, znudzila mi sie zabawa z today;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPhO Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 zalezy, kto do czego potrzebuje sprzet - mi ta vga v pda malo robi prawde mowiac - co innego w lapie wsxga - niema bata, zeby spasc spowrotem na wxga hsdpa = net 1,8 mbit/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Tak dla porownania pokaze jak wyglada ekran VGA: Pliki troche stare ale nie chcialo mi sie nowych robic, znudzila mi sie zabawa z today;) Acer n311? Cudeńko, cudeńko. Sam miałem takiego przez poł roku. Jego jakość obrazu jest nieporownywalna do innych. Miodzio po prostu. Troche sie zmartwilem ze w czarodzieju jest troche kiepska grafika w windowsie, ale trudno sie mowi. Chce sie miec dobra jakosc w palmofonie to trzeba EXECa kupic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 W kwestii aparatu n80 przegrywa na starcie ze starszym już K750i i podobnymi telefonami 2mpx z autofocusem. Zobaczyłem zdjęcia z n80 i porównując je z moim w800i który ma technicznie ponoć słabszy aparat - śmiech na sali ;) Ale to tylko w kwestii aparatu mówie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrob Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Ja mam 2 spvm3000 i bym ich na przereklamowane nokie niezamienil oczywiscie goly wm5.0 jest do niczego ale mozna je niezle podbajerzyc net wifi mam na calm osiedlu w nim i gadam z niego caly czas przez skype no i oczywiscie mam Heros of Might & Magic :-) a sms i gg z klawy qwerty to wypasik :)) pozdro4@ll Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...