wilczurek Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 (edytowane) Edit: Witam mam geforce 6600 od gigabyte w pasywnym zalmanie . ostatnio tchneło mnie na wc i ... nie moge znaleść zapinki do tego . przekątna pomiędzy tymi mniejszymi mocowaniami to 62mm . Ułatwie wam zadanie galaxy ma identyczne pcb w 7300GT. I co teraz :C Edytowane 21 Stycznia 2007 przez wilczurek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 (edytowane) To ja Ci też ułatwię zadanie :) KLIK Edytowane 21 Stycznia 2007 przez piotralek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczurek Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 (edytowane) mistrzu 2 razy dostałem10% za nie korzystanie z google mam 40% to chyba korzystam najpier z google . jak ta kie coś zamocować http://mcs.pc.pl/produkt768.html Edytowane 21 Stycznia 2007 przez wilczurek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Wiesz... tak wogóle to nie wiem w czym masz problem. Chcesz dowiedzieć się o rozstaw otworów czy o kompatybilność bloczków z tą kartą :?: Takie coś mocujesz do bloku a potem do karty... Dżisas dziwie sie, że temat jeszcze nie został zamnknięty :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 ..... Dżisas dziwie sie, że temat jeszcze nie został zamnknięty :mur: No też byłem zdziwiony, jak go zobaczyłem, ale da się naprawić. :twisted2: Temat . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...