Szacuken Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Witam! Wlasnie mi sie CHYBA zjarala karta grafiki w moim blaszaku. Wyskakuja artefakty nawet przy botowaniu systemu a po minucie ekran miga i jedyne co moge zrobic to resecik, tak wiec wnioskuje ze to nie wina windy (zreszta pod ubuntu to samo). Formacik i reinstalka nic nie dala. Wiec teraz szukam czegos co by wsadzic w miejsce mojej obecnej grafy. Aktualnie mam Gainward GeForce 3Ti200 64MB - sprzecik zawalisty (swymi czasy hehe), ale teraz cos by sie lepszego przydalo. Plyta glowna GAINWARD GA-7VRXP, ktora ma AGP X4. Moje fundusze nie sa zbyt wielkie, jakies 150 gora 200zl. No wazne tez zeby zasilacz nie zdechl po tej modernizacji (300W ale cos tam lepszego, tyle ze nie pamietam dokladnie). Co byscie doradzili? Na razie jak tak sie rozejrzalem to GF6200 ale jakos do mnie nie przemawia. Nie orientuje sie co warto z ATI.... Byloby swietnie jakby byla nowa z gwarancja. Aha jeszcze apropo tego AGP. Czy nie bedzie problemu ze wsadzeniem karty z AGP X8 na moja plyte glowna (ktora ma APG X4)??? Dzieki z gory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Nie będzie problemu z AGP. Co do karty, szukaj jakiegoś R9500 modowalnego na 9700. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Jak wyzej. Jakis 9700, 9700PRO spokojnie dostaniesz ponizej 200zl. Przy okazji zobaczysz naprawde duza roznice w porownaniu do GF3 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...