rcicho Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Mam pytanie odnośnie płytki pod S754 Gigabyte GA-K8N51GMF-RH nVidia GeForce 6100 co sądzicie o tej płycie głównej, jaka stabilność i problemy? Jak się będzie spisywać z Sempronem 2800? Co możecie powiedzieć o jakości obrazu z Gf6100? (wydajność 3D nie jest dla mnie istotna bo nie mam czasu grać w gry). Czy SATA2 da mi na tej plycie lepszą sprawność komputera w stosunku do zwykłej SATA? (mam dysk z SATA2). Jak z podkręcaniem na tej płycie do ilu (średnio) pojdzie taki Sempron 2800 czy 2400 Mhz jest w stanie osiągnać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Na Oc bym nie liczył - to jest Gigabyte ze zintegrowaną grafiką, co oznacza spore problemy. Radze szukać czegoś innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaJaN Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 Plytka byla idelana do tanich komputerow, stabilna i miala wszystko co trzeba, niestety ciezko ci bedzie ja kupic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcicho Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 Plytka byla idelana do tanich komputerow, stabilna i miala wszystko co trzeba, niestety ciezko ci bedzie ja kupic... Dlaczego ciężko? - na www.skapiec.pl wyrzuca 6 sklepow ktore ja sprzedają: http://www.skapiec.pl/site/cat/13/comp/95618 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaJaN Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 plyt nie ma juz w sprzedazy i na 99% juz nie bedzie, to ze ci skapiec pokazuje sklepy nie oznacza ze plyty te sa u nich dostepne, jesli sa tzn ze zostaly im ostatnie sztuki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...