TanneR Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 No dobr apo wielkich bojach z moim coolerem na procesor podłączyłem go na 24 V (+12;-12) ale zapiepsza :P Co o tym myślicie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 Moze mi sie wydaje, ale chyba sfajczy Ci sie ten wentylek :lol: Norma to puszczac na polowe napiecia, ale dawac mu 100% wiecej ? hmmmmm ciekawe 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 ja mojego titana terz puszczalem na 24V ale zapieprzal jak dobrze pamietam to ze znamionowych 3000 rpm podskoczylo mu do 5000 ale przy tym chuczal :D cos jak suszarka do wlosow :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 No dobr apo wielkich bojach z moim coolerem na procesor podłączyłem go na 24 V (+12;-12) ale zapiepsza :P Co o tym myślicie??? panowie obstawiamy ile tak wytrzyma. Ja stawiam że bardzo szybko padnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majster Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 Jutro napisze z płaczem że musi kupić nowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3wolf Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 Odliczam od 10.... :lol: :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 Niektore wytrzymuja kilka miesiecy na 17V, ale na 24V? tydzien Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 A mógłby ktoś napisać jak można tak ustawić wiatrak. Mówię o napięciu trochę większym od 12V. Cooler -FOP 38!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 Zamiast masy podlaczasz -5V i masz 17V, jesli wlozysz zamiast masy -12V masz 24V. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 raz dwa trzy wiatraczek sie zjaral :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 ja daje temu wentylkowi 2 tyg zanim sie elektronika zjara i jakies 3-4 zanim lozyska padna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 ja się tak moim titane 5x5 bawiłem sciągnałem smigła i puściłem na 24 jak sie grzay te zwojnice to myślałem że padne - przy okazji fajny dymek poleciał :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 to chyba nieźle pierdzielnie :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 ja daje mu miesiac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...