nightstalker Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Czesć! Potrzebny m iwysiwig dla smarty. FCKEditor odpada, bo cholerstwo ma za duzo opcji i sie klienci gubią w nich... Nie wspomne jzu o calej zabawie z uploaderem plików... POlecicie mi coś dobrego i prostego do zastosowania razem ze smarty ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 Przeciez w FCK mozna praktycznie wszystko wylaczyc i zostawic na toolbarze tylko potrzebne i jasne opcje (bold, italics, underline...) - http://wiki.fckeditor.net/Developer%27s_Gu...uration/Toolbar Z innych darmowych to polecam jeszcze TinyMCE.. to najlepsze 2 w kategorii freeware. Co do uploadera to faktycznie jest troche dziwny.. jakis czas temu potrzebowalem tego ze znajomym do jednego projektu i skonczylo sie na tym, ze zrobilismy wlasny, prostszy uploader. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 kiedyś byłem zwolennikiem wysiwygów... do czasu aż nauczyłem się htmla :)... a smarty przetwarzam w notepadzie++, choć wsparcia nie ma to da radę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 PelzaK, nie o takich wysiwygach jest ten temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 a o jakich? :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 http://www.fckeditor.net/demo - o takich :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 O kurka, fajne nawet... Pomyśle kiedyś o używaniu tego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 Mnie szlag trafia jak klient maile wysyla ze nie umie wprowadzic bogrubionego tekstu, zaczne im wysiwigi implementowac, ale tez musi byc prosty w obsludze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 TinyMCE defaultowo ma tylko najbardziej potrzebne opcje. Prosciej juz sie nie da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 (edytowane) aaAaa taki feature [czyt. ficzer]... :D.. dziwnym trafem jednak nie działają strony z tym fckeditorem znalezione na goglach... podobnież jak link, który od FiDO Edytowane 25 Stycznia 2007 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zrób format :) U mnie działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 zrobiłem... dalej nie działa... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 SGJ: A masz coś na ten myk, że zawsze pierwszy akapit w tinyMCE nie jest miedzy <p> i </p> ? Od drugiego już OK... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Tak. Po tekscie dac enter :wink: Nie wiem czy sie da cos z tym zrobic. W manualu nic nie widac na ten temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Znalazlem projekt o nazwie tinyfck-0.13. Jest to połączenie TinyMCE i uploadera plików z FCKEditor. Po kliku drobnych przeróbkach działa wysmienicie! A tak wogule to czas na nauke symphony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Tak. Po tekscie dac enter :wink: Nie wiem czy sie da cos z tym zrobic. W manualu nic nie widac na ten temat. Będę niedługo z tym walczył ;) Oprócz tego do simple musze dodać tworzenie linków... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Z doświadczeń - dawanie nontech userom wysiwyga kończy się źle. Zawsze. A to wpadną na jakieś koszmarne pomysły typograficzne, a to zrobią copy&paste z czegoś wordo podobnego itp itd. Przemyśl czy nie lepiej zastosować coś w stylu texy/textile/markdown Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 marco: Niech tylko spróbują kombinować! Wtedy Najwyższy Admin wyjdzie z cienia i da po uszach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...