MF Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Co tu dużo pisać zasiłka jest poprostu the best dwa wentyle na łożyskach kulkowych, ręczna i automatyczna reugalcja obrotów, ekranowane kable, pozłacane końcówki, Activ PFC. Dane : +3.3V-32A +5V -32A +12V -26A :D jak narazie odczyty z MBM5 wyglądaja nastepująco: +3.3V - 3.33V +5 V - 5.02V +12V - 12.20V Za tydzień przetestuje go na maxa jak przyjdzie nowa płyta :) A i jeszcze jedno CISZA KOMPLETNA 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 cisza to moze i jest, ale nie kompletna. ten wiekszy kulkowy jest ok, ale moglby byc lepszy - bede go wymienial na slizgowy, albo go calkiem wypieprze. Zaloz wc na cpu, grafe i chipset to pewnie mnie zrozumiesz ;) a napiecia trzyma niezle, ale od 100w na proca zaczyna lekko przysiadac (11,8V) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 ile kosztuje? gdzie kupiles? najlepiej daj naklejke z zasilacza ta tableke... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziober Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 ile kosztuje? gdzie kupiles? najlepiej daj naklejke z zasilacza ta tableke...Dołaczam się do prośby :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 M79 - jedyne wentyle w moim kompie to te w zasilaczu i ja ich nie słysze no jak sa na maxa to troche słychać :). Zxc w sirius.pl 395 zł. Dane z naklejki: AC INPUT: 100V-240V 50-60 Hz 6.5A-2A DC OUTPUT: +3.3v-32A +5V - 32A +12V - 26A -5V - 1A -12V - 1A +5VSb - 2.2A +3.3V&5V - 185W to chyba na tyle wszystko jest na www.enermax.com.tw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 A wiecie może jaki zasilacz jest w tej budzie?? http://www.chieftec.pl/DX-01W.htm W sumie to raczej na ppewno enermax... bo kumpel ma takiego :) Ma ktoś te budę?A wiecie może jaki zasilacz jest w tej budzie?? http://www.chieftec.pl/DX-01W.htm W sumie to raczej na ppewno enermax... bo kumpel ma takiego :) Ma ktoś te budę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 A wiecie może jaki zasilacz jest w tej budzie?? http://www.chieftec.pl/DX-01W.htm W sumie to raczej na ppewno enermax... bo kumpel ma takiego :) Ma ktoś te budę?A wiecie może jaki zasilacz jest w tej budzie?? Ma ktoś te budę? tam jest zasilacz chiefteca 360w a nie zaden enermax Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 A wiecie może jaki zasilacz jest w tej budzie?? http://www.chieftec.pl/DX-01W.htm W sumie to raczej na ppewno enermax... bo kumpel ma takiego :) Ma ktoś te budę?A wiecie może jaki zasilacz jest w tej budzie?? Ma ktoś te budę? tam jest zasilacz chiefteca 360w a nie zaden enermax Hm jednak enermax :) eh widocznie juz wczesniej był zmieniony... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaja45 Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 :D Wszystko jest OK tylko ta cena :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 :D Wszystko jest OK tylko ta cena :cry:Szczególnei że bez wysyłki topower420W (Dualfan bez activepfc) ksoztuje 289, a tt420 też dual 420. Moze sąone minimalnie gorsze(choć niekoniecznie) ale różnica w cenie wynosi 100 pln, więc chyba warto wcześniej się poważnie zastanowić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-i-T-E-R Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 A wie ktos gdzie kupic te zasilacze topower ? Dodam ze w cennikpc.pl nie maja i czekaja na dostawe. Czy ktos z forumowiczow uzywa zasilacza tej firmy ? A jesli tak to jakiego modelu, oraz jak sie sprawuje ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 jedyne wentyle w moim kompie to te w zasilaczu i ja ich nie słysze no jak sa na maxa to troche słychać To mamy inne zdanie na temat ciszy. Skoro nie masz innych wentyli niz w zasilce to musisz slyszec ten zasilacz, nie wciskaj kitow.... ponizej 1500 i tak ci sie nie kreca, a to sa przecietne wentyle zdaje sie global wina a nie papsta czy veraxa. a jak sa na maxa to jest halas totalny, przeciez sa na maxa, nie wiem po co wprowadzasz ludzi w blad. Moze twoja elektronika jest inna od mojej i kreca ci sie od 1000 a u mnie od 1500, ale w to watpie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 ja wiem że to nie giełda... ale tam nikt nie zagląda. mam 2 cheifteci 360-202 do sprzedania (gw.24mce), 1x deer 350w (12 mcy), 1xcodegen 300w (300xP4) (12mcy). najchetniej osobiscie w warszawie bo nie chce mi sie wysylac, ceny dobre, lepsze niz w sklepach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy029 Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Moze twoja elektronika jest inna od mojej i kreca ci sie od 1000 a u mnie od 1500, ale w to watpie.U mnie kręci się od 1200rpm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 ja wiem że to nie giełda... ale tam nikt nie zagląda. mam 2 cheifteci 360-202 do sprzedania (gw.24mce), 1x deer 350w (12 mcy), 1xcodegen 300w (300xP4) (12mcy). najchetniej osobiscie w warszawie bo nie chce mi sie wysylac, ceny dobre, lepsze niz w sklepach. Hmm, jak możesz jednak wysłać komuś z poza WWy (konkretnie Kraków), to daj znać na priva, podam Ci gg i pogadamy. Jestem na kupnie zasiłki, ale to za jakieś 10 dni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...