siwy_bos Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 Ostatnio to mojego złomu wsadziłem kość Saiteca (czy jakoś tak) 256mb 333. I mimo mojemu niezadowoleniu w aplikacjach takich jak Winamp i FF zaczęły mi się pojawiać błędy (raz na 3-5 minut). Aktualnie dziwie się że jeszcze nie wyskoczył żaden. No ale nie kuśmy losu. To czy jest taka możliwość ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 Jak najbardziej jest taka możliwośc. Ustawienia są zbyt wyżyłowane dla niego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy_bos Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 (edytowane) Ale dlaczego IE i WMP działają normalnie.... Przed chwilą to mi nawet komputer się zrestartował :( No to musi być poniedziałek... Edytowane 22 Stycznia 2007 przez siwy_bos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 Ustaw takty i timingi wg SPD na poczatek... A i ten zapis na zielono kolo zasilacza... :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy_bos Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 Ok. Ogólnie dodam że ostatnio miałem małe roszady z Pamięciami i moją 2 kość Kingstona musiałem sprzedać. Mam przez to wsadzone 2 kosić Noname o taktowanie 266 :( . Czyli mam 1 256 Kingsotna 400 i 2x128 Noname 266. O zasilaczu.... » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « A co do tego komentarza to była akcja że chciałem wymienić wentylator w zasilaczu. Za pierwszym podejściem nie udało mi się go "rozkręcić" więc go wsadziłem z powrotem do komputera. Po włączeniu poszedł szary dymek. I go natychmiast wyłączyłem. Zaryzykowałem i odpaliłem znowu. I już nic się nie działo. Ktoś kiedyś napisał że to mogło byś PFC więc wpisałem jak ten debil. Potem okazało się że obudowa była sklejona. I prawdopodobnie kabel się "lekko" podgrzał o jakąś część. [\spoiler] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 Pamieci sprawdz memmestem albo goldmemory i juz. A co do zasilacza to N/C. Nie sadzisz ze pora zmienic? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy_bos Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 To tak. Zrobiłem test goldmemory i.... po 1515 błędach zrezygnowałem. Pamięć chyba sprzedam na allegro jako nie sprawdzane <joke> » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « A co do zasilacza to mam nadzieje że puści z dymem cały komputer i może zwiększy się tym samym szansa na coś nowego. W tym komputerze to tylko nowy dysk i DVDRW do czegoś się nadaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...