Skocz do zawartości
FrIkO

Monitor Lcd Do 500zl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Wlasnie przymierzam sie do kupna nowego monitora, bo siedzenie na starym 15' CRT nie dziala dobrze na moje oczy. Jako ze w tej chwili nie mam grubych milionow granica jest 500zl. Ekran nie powinien miec mniej niz 17'. Wiem, ze za ta cene to luksusow nie bedzie, ale wiem, ze np. w Media Markt jest teraz przeceniony jakis monitor LCD 17' cali z 700zl na 500 i kusi mnie on troche, ale nie wiem czy jest to dobra inwestycja. Na allegro widze tez duzo LCD'kow po ~400zl, ale mysle ze nie ma co na nie w ogole zwracac uwagi. W sumie malo interesuje mnie rozdzielczosc, wazniejsze dla mnie jest odswiezanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Wlasnie przymierzam sie do kupna nowego monitora, bo siedzenie na starym 15' CRT nie dziala dobrze na moje oczy. Jako ze w tej chwili nie mam grubych milionow granica jest 500zl. Ekran nie powinien miec mniej niz 17'. Wiem, ze za ta cene to luksusow nie bedzie, ale wiem, ze np. w Media Markt jest teraz przeceniony jakis monitor LCD 17' cali z 700zl na 500 i kusi mnie on troche, ale nie wiem czy jest to dobra inwestycja. Na allegro widze tez duzo LCD'kow po ~400zl, ale mysle ze nie ma co na nie w ogole zwracac uwagi. W sumie malo interesuje mnie rozdzielczosc, wazniejsze dla mnie jest odswiezanie.

O promocji w MM zapomnij były pewnie ze 3 szt . (wersja optymistyczna ) - już są dawno wykupione przez obsługę .

Na Allegro jest dużo szmelcu to fakt - trzeba uważać - ale ja kupiłem swego LCD NEC 1760NX na Allegro i jestem bardzo zadowolny - nie ma bad pixeli , 16 ms - zero smużenia , regulacja nachylenia i wysokości matrycy , no i najważniejsze DVI.

Za 555 zł to był dość dobry zakup (pomijając drobny nie zmywalny chyba odcisk palucha ...) -> odpowiednik nowy kosztował by mnie min. 1200 zł .

Nie mogę robić reklamy komuś z Allegro ale poszukaj - teraz ten gość wystawia monitorki LCD ADI , IBM , Belinea .

Tylko zastanów się czy nie lepiej wziąć 15 " bo mogą być problem z grami w 1280x1024 przy Twojej karcie graficznej .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi