neomagnet Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 Następny pech, miałem niemiły wypadek na rowerze i coś mi się stało z ręką, ale za to teraz będę miał trochę czasu to to co mi się uda zrobić jedną ręką to zrobie, jutro będę w mieście u lekarza to kupie farbe (i części do rowera). No i może WC się pojawi.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 Następny pech, miałem niemiły wypadek na rowerze i coś mi się stało z ręką, ale za to teraz będę miał trochę czasu to to co mi się uda zrobić jedną ręką to zrobie, jutro będę w mieście u lekarza to kupie farbe (i części do rowera). No i może WC się pojawi.... ja bym ten czas poświęcił na projektowanie, a jak rozbiją gips to będzie akurat kasa na modyfikacje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 ehhh.... po prostu rece opadaja na takie argumenty. Otoz nie, wydalem mniej niz trzy cyfrowa kwote, z 2 z przodu, zeby doprowadzic moj projekt do stanu obecnego. I uwierz mi wydalbym moze drugie tyle, zeby moc blysnac na jakims zjezdzie. Teraz niestety projekt przejmuje ktos inny, ja tylko bede wspieral go moralnie i ewentualnie finansowo. Jednak! Nie dociera do mnie fakt modowania "pierwszy raz". To po prostu usprawiedliwianie wlasnej indolencji i braku wyobrazni. ehhh.... po prostu rece opadaja na takie argumenty. Otoz nie, wydalem mniej niz trzy cyfrowa kwote, z 2 z przodu, zeby doprowadzic moj projekt do stanu obecnego. I uwierz mi wydalbym moze drugie tyle, zeby moc blysnac na jakims zjezdzie. Teraz niestety projekt przejmuje ktos inny, ja tylko bede wspieral go moralnie i ewentualnie finansowo. Jednak! Nie dociera do mnie fakt modowania "pierwszy raz". To po prostu usprawiedliwianie wlasnej indolencji i braku wyobrazni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...