Gość Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 Mam GTA 3D i W'XP. I mam duze g**** bo mi nie dziala. Instalka ok. Wsio ok tylko ze sie nie wlancza sama gra (menu...ok) A co do menu NIE MAM LITEREK( i wyrazow :evil: ) Doradzcie!!!! Prosze!!! A tak po za tym mam p4 i co jkis czas sie resetuje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3wolf Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 No i fajnie, tomasz stary problem,masz jakiegos patcha ktory poprawnie obsługuje Wingroze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 NIE :oops: A gdzie mozna go scioagnoc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3wolf Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 Poszukaj na http://gameguru.box.sk domyslam sie ze na piracie jedziesz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 Poczytaj: TU TU TU Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 Cam est le'a pirate :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 Qrfa, ludzie, czy Wy czytac nie umiecie ?! To jest forum hardware, a nie soft i GTA 3 !!!! 8O :? :x :evil: :evil: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3wolf Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 Ja umiem ale jak ktos prosi o pomoc, to QR/a chyba mozna mu pomoc co? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 A jak zdjac radiator z p4 s 423? lub 478? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3wolf Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 masz opisane na forum, to propo wkładania do lodówki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 czyli gdzie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3wolf Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 Tutaj http://tweak.unspl.com/forum/viewtopic.php?t=2197 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 A jak zdjac radiator z p4 s 423? lub 478? Jaki jest problem w zdejmuwaniu radiatora z procka ??? Co do tego OT to jest chyba z 10 odpowiedzi na Twoj problem tutaj na forum jak i na software. Wystarczy szczypta samozaparcia i zdrowy palec do klikania mysza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 To to i ja wim... Ale mam j***** zapinki!!! Ktore nie puszczaja. A co do patcha? To jaki link? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3wolf Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 Niestety nie moge znalezc ci linka, search for yourself... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 Juz mam. A co do tych zapinek to nie wiem :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 Przeklety blaszak nie ten patch. Mze zna kto adresik? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat_zab Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 Wystarczy że zainstalujesz sobie directX 9 BETA to pod XP będzie wszystko chodziło poprawnie oto link http://twg.mikemth.de:1027/modules.php?nam...wdownload&cid=6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 nie wpuszczasz mnie w maliny? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 A nie znasz czego[ mniejszego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 A nie znasz czego[ mniejszego? oryginal :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...