wilczek Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Gdy sciagam jakies pliki z adresow zaczynajacych sie od http://... to nie mam zadnego problemu i moge to robic wszystkimi programikami do tego stwozonymi. Problem zaczyna sie gdy chce cos siagnac z adresu ftp://... nie moge wtedy nic sciagnac, niezaleznie od programu ktorym to robie :x Sprawdzalem juz z 20 adresow i za kazyym razem nie moze sie polaczyc i sciagac. Co dziwniejsze pod 98 SE sciagam te pliki bez zadnego klopotu :( Czy mozliwe ze spowodowane jest to zainstalowaniem Apache :? ?? Odinstalowalem juz go i wszystko z nim zwiazane lecz dale mam klopoty :evil: Spotkaliscie sie kiedys juz z takim klopotem ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 ja sie spotkalem z czyms takim ze na xp za cholere mi sie nie laduje strona poczta.interia.pl cala reszta dziala idealnie :P na 9x/me nie mam tego problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Może masz zablokowany port FTP, domyślny 21 :roll: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...