arenapc Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Co tu dużo pisać, jak dla mnie masz jeden z lepszych WC na tym forum. Nie składasz gotowych gratów za full kasy tylko sam produkujesz części :-P Masz dużo fajnych pomysłów, widać złota rączka :wink: Brałeś lekcje od Mc Guyvera? :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Ten kibel nawiązuje troche do WC malika ;]No to już jest przegięcie. Ma ktoś równie świetne pomysły? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Mnie chodzi o styl black ;] I tylko o to ;p Coś zmnieniałeś od tamtej pory? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Mistrzostwo, po prostu mistrzostwo... :-P A z perełek spośród Twoich wypowiedzi na forum zaraz ulepię sobie zestaw opisów na komunikatory chyba :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Mnie chodzi o styl black ;] I tylko o to ;p Coś zmnieniałeś od tamtej pory? pozdroNie przesadzajmy, każda puszka w czerni to zaraz "Malik inspired"? W chłodzeniu nie zmieniałem nic, czekam na jakieś zbędniejsze grosiwo celem zakupu Aquaela 650, cichszy jakoby. W samej puszce nieco kosmetyki, ale ponieważ oswajam się z Linuxem, nie mam czasu porządnie tego skończyć, obfotografować i opisać ku uciesze publiczności. Że w moim bełkocie znalazły się jakieś "perełki", tom zadziwion :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 A nie lepiej atmana jakiegoś? Albo pompke z cpc z naklejką Eheim bucahcahcha ;] Wybór należy do Ciebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Ty to masz dopiero pomysły. Chyle czoło. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 no jonas, teraz to wc z rezem wygląda naprawdę pr0, wstaw tam jeszcze jakieś światełka i orgazm sutkowy z miejsca ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...