Gumis88Krk Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 Witam. Mam taki problem ze od jakiegoś czasu używając BC trace połączenie z internetem :mur: moj net to chello 3mb/s. Dla porownania uzywam tez Bearshare, wtedy tego problemu nie ma, ciagnie ile fabryka dala, niekiedy po 2mb/s(łącznie), moge w tym czasie spokojnie ogladac filmiki na necie, etc... <_< przy BC to jest nie mozliwe ciagnac nawet po 100kb/s? Czasami musze wylaczyc odbiornik od kompa bo ponowne polaczenie jest nie mozliwe... prosze o jaka kolwiek pomoc :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zmniejsz ilość połączeń: -max na torrent : 25-30 -max całkowicie: np. 150 -slotów na wysyłanie: 8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumis88Krk Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zmniejsz ilość połączeń: -max na torrent : 25-30 -max całkowicie: np. 150 -slotów na wysyłanie: 8 dalej to samo, z ciekawoisc wgralem nowego Azerusa 3.0.0.3 i tego problemu nie ma, wiec narazie zostane przy nim. Moze jest to wina WiFi? ze nie wyrabia? sam juz nie wiem, ale dzieki za pomoc :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 dalej to samo, z ciekawoisc wgralem nowego Azerusa 3.0.0.3 i tego problemu nie ma, wiec narazie zostane przy nim. Moze jest to wina WiFi? ze nie wyrabia? sam juz nie wiem, ale dzieki za pomoc :wink: Coś musiałeś mieć namieszane w ustawieniach BC. Zainstaluj sobie Cfosspeed :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...