robertk1 Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 co sądzicie o monitorach firmy hanns, ich 19 na allegro chodzą po 700 zł ? ma ktos taki monitorek może? chwalą sie jakimis wynikami z niemieckich czasopism (komputerswiat itd) ew szukam jakiegos monitorka 19 do 720 zł, chetnie kupie uzywany ale jeszcez na gwarancji, jestem ze śląska zastanawiam sie czy nie kupic panoramy co o tym sądzicie? monitor ma byc do netu, do filmów, do gier, chce zeby miał łądne kolorki, nie zależy mi na kątach, z góry dziekuje za odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 Chyba ciężko będzie otrzymać jakieś info na rodzimych forach :sad: Ja również jestem zainteresowany monitorami tej firmy i chętnie wysłucham jakiś ciekawych opinii na temat w/w monitorów :D Między czasie sam coś poszukałem i pisałem o tym w tym temacie http://forum.purepc.pl/index.php?s=&sh...t&p=2471294 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...