lukasz Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Witam !!! Mam nokie 3510i tylko zabardzo nie wiem skad moze (za darmoche) posciagac sobie jakies gierki lub dzwonki polifoniczne. Moze ktos z was wie ?? I jeszcze jedno pytanko czy darady przez kabel wgrywac aplikacje java np. jak w siemensie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Nie wgrasz sobie zadnych aplikacji poniewaz twoj telefon nie ma Jawy. A co do dzwonkow to musisz szukac w necie. Kiedys byla taka stronka webmaster czy cos takiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams_ Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 przez WAPa. Poczytaj sobie ulotki Ery, Plusa czy Idei (nie wiem w jakiej sieci kupiles telefon) oraz Klubu Nokia. Tam znajdziesz adresy wap. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Nie wgrasz sobie zadnych aplikacji poniewaz twoj telefon nie ma Jawy. A co do dzwonkow to musisz szukac w necie. Kiedys byla taka stronka webmaster czy cos takiego.hmmmm Nokia 3510i ma jave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Ale na darmoche nie licz. A java patrz post numer 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 przez WAPa. Poczytaj sobie ulotki Ery, Plusa czy Idei (nie wiem w jakiej sieci kupiles telefon) oraz Klubu Nokia. Tam znajdziesz adresy wap. mam w erze tylko ze tam sa platne gry, dzwonki, loga itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 przez WAPa. Poczytaj sobie ulotki Ery, Plusa czy Idei (nie wiem w jakiej sieci kupiles telefon) oraz Klubu Nokia. Tam znajdziesz adresy wap. mam w erze tylko ze tam sa platne gry, dzwonki, loga itp. Wszedzie sa platne , nie ma w sieci za darmoche :? Only kabelek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 wpisz 3210 na wp, ja keidys trafilem na stronke , gdzie bylo od ch** softu i gier i bylo pelno gierek , ale nei do nokii akurat :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 http://www.aplikacjegsm.pl/ http://www.jams.it/ chyba sa darmowe, ale nie mam javy inie chce mi sie na sucho sprawdzac. elo :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Ale na darmoche nie licz. A java patrz post numer 2 patrz post 4 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 http://www.aplikacjegsm.pl/ http://www.jams.it/ chyba sa darmowe, ale nie mam javy inie chce mi sie na sucho sprawdzac. elo :wink: spoko :lol: chodzi i to za darmo :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 www.midlet.org w telefonie zeby sie tam dostac wpisz wap.midlet.org/wap Sporo softu i gier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Ale na darmoche nie licz. A java patrz post numer 2 patrz post 4 :P Sorka nie przylukalem tego "i" :oops: Ale gafa i to u mnie :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...