halus Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 Otoz tak: wlaczam komputer, patrze na folder gry, muzyka itp i widze zamiast folderow pliki o nazwach jakie mialem przed uruchomieniem komputera, ale nie ma rozszerzenia zadnego. Foldery przemienily sie w pliki o 32 kb wadze. Co najdziwniejsze - mimo, ze niektore foldery mialy pare gb, to nie wolne miejsce sie nie zwiekszylo. nadal jest tyle samo wolnego. Nie wiem czemu sie tak stalo. Z folderu gry postanowiłem usunac jedna z tych gier, ktore byly zainstalowane tam. Udało sie. Próbowałem dostać sie do tych "zepsutych" katalogów. Chciałem poprzez total commandera, cmd itp .nie udaje sie. Pomożecie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 Był całkiem nie dawno opisany identyczny problem. Nie wiem, czy autor znalazł rozwiązanie. Swego czasu bawiłem się w zamianę folderu na plik i vice versa, ale zupełnie wyleciała mi z głowy nazwa programu (ewentualnie sposób wykonania tego zabiegu). Generalnie sprawa jest do zrealizowania, ale nie pamiętam jak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halus Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 (edytowane) nie znalazł. Rozmawiałem z nim, dlatego piszę. zrobiłem formata i nic Edytowane 27 Stycznia 2007 przez halus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafamaja Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Upiększając XP....dograłem Pack Vista Inspirat......i foldery są teraz wizualnie dramatyczne....da się przywrócić stary poczciwy wygląd z XP......czy jest coś... np. może inny soft co zmieni mi na inny wygląd... :angry: R. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...