Skocz do zawartości
Sherlock

Gdzie we Wrocku

Rekomendowane odpowiedzi

Gdzie we Wrocławiu są jakieś sklepy elektroniczne :?: Jestem tu nowy (pierwszy rok studiów) i powoli poznaję to miasto (dla mnie duże, bo jestem ze 120-tysięcznego Kalisza :lol: ). Słyszałem że w okolicach dworca jest AXEL... ale zna ktoś dokładny adres? Chciałem kupić głupi rezystorek regulowany (wiadomo do czego :twisted: :twisted: ) i nie wiem gdzie szukać, a nie pojade specjalnie do Kalisza po głupi rezystorek za 1,50 PLN :lol:

BTW. Gdzie odbywa się giełda elektroniczna?? Komputrowa to wiem, bo przyjeżdżałem tu właśnie na tą giełdę jeszcze gdy nie byłem studentem :)) (bodajże od 1998r.)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AXEL jest na dworcowej na skrzyrzowaniu przy takim niebieskim dziwnym budynku ale to jest po przeciwnej stronie niż jest ten budynek a AXEL jest w takim brązowo-pomarańczowym budynku zaraz za budynkiem w którym o ile dobrze pamiętam był kiedyś sklep mięsny musisz wejść po takich schodkach i tam będzie AXEL. ufff....

Giełda elektroniczna odbywa się bodajże w soboty lub niedziele kawałek drogi za dworcem świebodzkim na robotniczej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AXEL jest na dworcowej na skrzyrzowaniu przy takim niebieskim dziwnym budynku ale to jest po przeciwnej stronie niż jest ten budynek a AXEL jest w takim brązowo-pomarańczowym budynku zaraz za budynkiem w którym o ile dobrze pamiętam był kiedyś sklep mięsny musisz wejść po takich schodkach i tam będzie AXEL. ufff....

Dzięki :) Chyba jutro się wybiorę :D Jeszcze jedno: To bliżej Podwala czy bliżej Dworca PKP :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki :) Chyba jutro się wybiorę :D Jeszcze jedno: To bliżej Podwala czy bliżej Dworca PKP :?:

To jest przy takim nebieskim budynku widać go z [ciach] daleka a zaraz obok niego jest AXEL a to jest mniej więcej w polowie drogi między podwalem a PKP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja sie wypowiem na temat AXELA:

tam sa pieprzone sqrwysyny ktore mi sprzedaly 4 z<span style="color:red;">[ciach!]</span>e diody niebieskie i pozatym nie wiedza nawet , co maja i obsluga jest bardzo niemila i olewacka :x :x :x :x :evil: :evil: :evil: :evil:

pozatym strasznie zdzieraja - radze na gielde jechac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi