loloferrari Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 nie można spodziewać sie ze ceny beda nizsze niz w stanach bo to poprostu niemozliwe - newegg.com ma podpisana wylacznosc i bierze od nich towaru w tyś. sztuk. Moge wstępnie powiedzieć że ceny nie będą wygórowane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 tak tak a swistaczek siedzi i... kazdy winny sie tlumaczy pewnie oplacili serwer na rok... Kolejna obraza admina i podważanie jego słów (uważanie, że kłamię) skończy się banem i zablokowaniem numeru IP wraz z wpisaniem twojego numeru na listę request. Nie potrafisz rozumieć pisanego słowa to nie ma tu dla Ciebie miejsca. Ostrzegam ostatni raz, kolejnego już nie zobaczysz! Mocny w słowach jesteś dzieciaku, tylko, że nie bardzo wiesz o czym mówisz i za dużo rodzice Ci pozwalają. Uciekaj na dobranockę i do wyrka bo rano podstawówka. PS. Nie lubię jak ktoś mi wmawia Swoją idiotyczną rację, twierdząc, że kłamię. Ahh dzieciaki neostrady znów grasują (nie mówię tu o ludziach młodych, którzy wiedzą jak się zachowywać bo ich szanuje!) Tyle ode mnie Admin :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 czemu w teście na purepc w teście podkręcania OCZ wypadł tragicznie(chodzi mi o rev2) a na fraz wręcz przeciwnie :angry: <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Test testowi nie równy. Masz zamieszczone wszystkie wyniki, możliwości jakie dawały nam dane modele pamięci, dostarczone do testu. Nic nie zmienialiśmy, wyniki są w stu procentach prawidłowe. Wyciskaliśmy z każdych kostek max co mogliśmy, co do sposobu testów i kompetencji Marcina nie mam zastrzeżeń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 czemu w teście na purepc w teście podkręcania OCZ wypadł tragicznie(chodzi mi o rev2) a na fraz wręcz przeciwnie :angry: <_< odpowiedz jest bardziej banalna, niz moze sie wydawac, wszystkie pamieci jakie mialem u siebie to sa inne komplety jak byly w frazie na testach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 nie można spodziewać sie ze ceny beda nizsze niz w stanach bo to poprostu niemozliwe - newegg.com ma podpisana wylacznosc i bierze od nich towaru w tyś. sztuk. Moge wstępnie powiedzieć że ceny nie będą wygórowane. wiesz - powiem tak - jak by ceny byly TAKIE jak na newegg.com albo niewiele wyzsze, to by byla rewelacja ! na dzien dzisiejszy wydaje mi sie to jednak nierealne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulgor Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Panowie, mam wrażenie, że ten test pamięci był jakiś stronniczy: oto pamięci OCZ Platinium Edition XTC 6400 uzyskują w podkręcaniu trzeci wynik w teście 525 Mhz (1050Mhz efektywnie), a w podsumowaniu nie napisano że mają dobre OC. Natomiast takie Patriot LLK 6400 podkręcają się znacznie gorzej 490Mhz (980Mhz efektywnie), a w podsumowaniu pochwalono je za dobre OC. Przecie to jest jakiś paradoks! Kto mi to wyjaśni? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 ludzka rzecza jest sie pomylic :( blad przy kopiowaniu textu z worda do publikacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobas007 Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Swoja droga nie wiedzialem ze w Patrioty LLK pakuja teraz taki siet.Jeżeli testowane były Patrioty z "nowej" serii, tej z EPP, to one spokojnie biegają ponad 1000MHz, ale nie lubią napięcia powyżej 2,3V. Producent gwarantuje zresztą ich pracę na 1000MHz przy timingach 5-5-5-15 i napięciu 2,3V. Sprawdziłem na swoich 2x1GB i faktycznie już przy 2,35V potrafią sprawiać psikusy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Jeżeli testowane były Patrioty z "nowej" serii, tej z EPP, to one spokojnie biegają ponad 1000MHz, ale nie lubią napięcia powyżej 2,3V. Producent gwarantuje zresztą ich pracę na 1000MHz przy timingach 5-5-5-15 i napięciu 2,3V. Sprawdziłem na swoich 2x1GB i faktycznie już przy 2,35V potrafią sprawiać psikusy. nie wszystkie epp sa do kitu, pierwsze serie tez byly na d9. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 (edytowane) a ja mam pytanie gdzie te cudowne goodramy na d9 gmh .... wlasnie mialem okazje zobaczyc co potrafi goodra z nowej dostawy i dalej tragedia Edytowane 2 Lutego 2007 przez robot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 a ja mam pytanie gdzie te cudowne goodramy na d9 gmh .... wlasnie mialem okazje zobaczyc co potrafi goodra z nowej dostawy i dalej tragediaAle jesteś pewien, że to D9? Ja mam przed sobą 2x1GB i 2x512MB i JAK NA MOJE OKO, bez ściągania radiatorów(dlaczego te pady to taka kleista kupa, boję się to ściągać) mają kropkę jasną i są to D9 - ale nie wiem z jakiej serii. Zobaczymy co potrafią :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobas007 Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 nie wszystkie epp sa do kitu, pierwsze serie tez byly na d9.No oki, ale nie dokońca akurat o to mi chodziło. W teście pamięci wystapiły Patrioty LLK, które nie osiągnęły 1000MHz z napięciem "aż tak wysokim" jak 2,5V. Pytanie, czy na 2,3V by nie poszły ponad 1000MHz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 no wlasnie o to chodzi ze nie sa to na pewno d9 gmh....ale redakcja +romek mieli jakies tajne informacji ze beda to wplasnie microny d9. zreszta nawet takie bujdy juz sie pojawialy na allegro ze od 20 stycznia czy jakos tak te memki maja byc na micron... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 prawda taka ze teraz to nie jest micron - i na moje pewnie nie bedzie, bo to co mowia Ci z goodrama to moze byc rownie dobrze chwyt marketingowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fecek Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Kupiłem Goodramy DDR2 1GB (2 x 512) KIT PC2-6400 (800MHz) PRO na allegro na kościach Microna przesyłka miała pójść do mnie 19. Tak, przyszła że do teraz nie mam pamiątek :D sklep tłumaczył się tym że będą za tydzień i tak 3 razy :D Jak wczoraj dzwoniłem do nich to dowiedziałem się za pamięci właśnie schodzą z taśmy i są na pewno kościach Microna, ... tylko niestety cena się zmieniła i na dzień dzisiejszy kosztują one 520,00 zł. Wiec pewnie znowu robią na kościach Microna tylko sobie z cena polecieli w górę. PS. Najwyraźniej podziękuje temu Panu bo cena kup teraz na allegro wynosiła 455 zł, czasami myślę ze ludzie sobie jaja robią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Kupiłeś za tą cenę - powinieneś je dostać. Aukcja allegro to umowa prawna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fecek Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Wiem o tym ale nie ma to sensu i nieopłacalne jest zachodu, zwłaszcza że teraz mogę kupić za tyle samo OCZ Platinum XTC które nie dosyć że maja lepsze standardowe Timingi to wypadły lepiej w tym artykule. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...