regaciarz Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 Dręczy mnie takie pytanie od kupna k750i: Czy mozna robić zdjęcia ładnych aut stojacych na parkingu/w komisie?? Jak cyknąłem 350z w komisie to jakiś gościo krzywo na mnie spojrzał( zdjęcia wyłącznie do własnego uzytku, np. tapeta) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 Hm zdaje mi się że w komisie powinienes spytać o pozwolenie bo wkońcu auto stoi na czymś placu, jesli chodzi o ulice to chyba nie ma jakichś przeciw ale głowy nie dam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 Dręczy mnie takie pytanie od kupna k750i: Czy mozna robić zdjęcia ładnych aut stojacych na parkingu/w komisie?? Jak cyknąłem 350z w komisie to jakiś gościo krzywo na mnie spojrzał( zdjęcia wyłącznie do własnego uzytku, np. tapeta) Z tego co wiem to nie ma problemu. Z ludźmi jest problem i z "no photo area" (np Stefa 51 w USA :P czy inne strefy militarne). Koleś krzywo spojrzał i co ? Nic nie zrobił :] więc co się martwisz ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regaciarz Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 Z tego co wiem to nie ma problemu. Z ludźmi jest problem i z "no photo area" (np Stefa 51 w USA :P czy inne strefy militarne). Koleś krzywo spojrzał i co ? Nic nie zrobił :] więc co się martwisz ... kto ze mna jedzie do strefy 51 robić zdjęcia czołgom?? :razz: a koleś w komisie może sie bał, bo jestem prawie o głowę od niego wyzszy B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...