mongothealien Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 hie, hie, hie :lol: też mam kilka rzeczy na ścianie ( z dwa mobo, proca i inne paści )... myslałem, ze jestem oryginalny :wink: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 ja nie mam nic i mam nadzieje ze tak zostanie. jedynie co to jakies xtra hiper stare simmy na breloczkach :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Tam ktoś chciał mi postawić 0,7 bardzo chętnie poznał bym tego pana osobiście :) W celach oczywiście czysto konsumpcyjnych :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOala Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Chyba masz za dużo kasy i masz w d...e, że ci coś się posypie, albo byłeś niezle wstawiony opalając kompa bez radiatora na CPU! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Mam dużo kasy??? Fajnie by było ale mój tata to nie żaden ambasador :) A co do tej du.... yyyy znaczy pupy jak się posypie to się śmieję żeby nie płakać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 qrcze bardzo mi sie podobalo twoje opowiadanko - naprawde masz dar pisania takiego czegos - SZACUNECZEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkDog Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 moze przykleic topic "opowiadanka" :?: :?: :wink:Jestem za :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 fajne fajne :D:D:D 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grolshek Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Tomasir nie czepiaj sie chlopaka bo sie zniecheci.Artysci maja pewne problemy z precyzja wypowiedzi a Mardok do takich niewatpliwie nalezy.Czekam z niecierpliwoscia na dalszy ciag niekonczacej sie opowiesci.Pamietaj Mardok zeby nie dawac wszystkiego od razu tylko np.dac w odcinkach stopniujac napiecie....Grosiu jest pod wrazeniem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 A mnie sie w ogóle nie podobało , a wszystko przez nawiasy , bardzo mnie wnerwiały . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Majdan to je omijaj a jak nie pomoże to nie czytaj i problem z głowy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 teksty sa swietne ! btw. Mardok, zarzuc gdzies zdjecie tej swojej sciany :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Z foto bedzie maly problem bo nie mama Cyfrówki a żaden kumpel nie chce mi pożyczyć (cikawe czemu) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Z foto bedzie maly problem bo nie mama Cyfrówki a żaden kumpel nie chce mi pożyczyć (cikawe czemu) :)jak to czemu zaraz by na forum wyszedl topic "byl sobie aparat" :twisted: :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 znajac twoje przygody z kompem to bys probowal z aparatu wieksza rozdzialke wyciagnac i wogle lepsze kolorki :) :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek-GiereQ Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 moze powinnismy wydać jakieś "pamiętniki mardoka" po pijaku sie najlepiej pisze te opowiadania :P P.Lisek powinnien specjalny dział stwozyć "pamiętniki" heeh był by odjazd pozdrawiam giereq i zapraszam na www.rk10.republika.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek-GiereQ Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 mozesz tez napisac kilka opowiadań jak moja siostra skacze na bandzi z balkonu i zachacza glową o kwietnik sasiadki w który mój kolega [simps] lał podczas imprezy... lub coś w tym stulu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...