Skocz do zawartości
SpiderMAN

Problem z 3DMark03 - moze ktos ma taki sam i wie o co biega

Rekomendowane odpowiedzi

Sciagalem juz z dwoch roznych serwerow.

Mianowicie z Siriusa i z NVISION.

W pierwszym przypadku pojawia mi sie blad

Dołączona grafika

A w drugim mam crc error podczas instalacji i po probie uruchomienia sie wywala z bledem, ze jakis plik jest uszkodzony.

Co to kurna moze byc?

Moze ma ktos z was dostep do jakiegos szybkiego ftpa i mogly tam wrzucic sprawdzona wersje.

Nie wiem co to jest, nie jestem pierwszy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po prosu zle sie plik sciagnal, albo juz byl z bledami, tak sie niestety zdarza. Link z ktorego sciagalem poszedl na priv. No prosze tylk zamiescilem na KaZie o 22 i juz mam 6 osób sciagajacych, tojest niewiarygodnie, hehe jak to wciaga i manipuluje ludzmi, aby wpatrywali sie w cyferki odliczajace do "0". Głupota :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam te same problemy.

Podczas instalowania błąd crc.

co to kurde?

plik imho się ściagną dobrze, wątpie w to, zeby było tyle uszkodzonych plików w sieci....

winą moze byc podkręcony procek?, detonatory 40.72whql?, dx9.0 prosto z M$?

Nie qumam, jak ściagam DAP'em to zawsze mam dobre pliki, jednynie pare razy mi sie zadazylo, ze rar/zip były uszkodzone a reszta 100% dobre.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaki program jest uzyty do wyswietlenia (na tym screenie) takiego paska na samej gorze informujacego o zasobach systemowych? BYlbym niezmiernie wdzieczny za namiary

Taki rzeczy to na pm.

Nie odpowiem inaczej.

Prosze reeda o skasowanie tego posta.

Prosze mi nie zasmiecac watku takimi of topicami.

Pozatym kolega mogl sobie znalezc. :P :twisted: :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spoko mi się ten paseczek spodobał , może wrzucisz mi jakieś wskazówki na priv'a ??

Ale do tematu to ja też mam problem, ten mark nie chce mi się zainstalowaćna inną partycję niż C:

daje mu inną lokalizację gdzie jest 2GB do dyspozycji i mam ciągle error że jest za mało miejsca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bo setup sie na c rozpakowuje w moim przypadku musiałem miec 1gb wolnego aby sie zainstalował i i tak nei było po co 924 markow .buuuuu i dotego na podkrecinej grafie sie wiesza i na procu tak samo jakis badziewny on jest czekam na se eheheh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:arrow: ja tez niestety trafilem na uszkodzonego 3dmarka. 'ciagnelem' z http://download.gamezone.cz/_programy/3DMark03.exe :(

z tad ja tez ciagnelem :(

teraz sciagam 2 raz z http://217.116.227.199/utils/3dmark03.exe 60% mam nadzieje, ze bedzie ok.

Podajcie jakies pewne linki skad 3dmark był dobry...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sciagalem juz z dwoch roznych serwerow.

Mianowicie z Siriusa i z NVISION.

W pierwszym przypadku pojawia mi sie blad

Dołączona grafika

A w drugim mam crc error podczas instalacji i po probie uruchomienia sie wywala z bledem, ze jakis plik jest uszkodzony.

Co to kurna moze byc?

Moze ma ktos z was dostep do jakiegos szybkiego ftpa i mogly tam wrzucic sprawdzona wersje.

Nie wiem co to jest, nie jestem pierwszy.

skad masz taka fajna skorke na wina?? i co to za "plugin" ktorty masz na gorze pulpitu?? podoba mi sie :D moge dostac takie cos na maila?? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi