SpiderMAN Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Sciagalem juz z dwoch roznych serwerow. Mianowicie z Siriusa i z NVISION. W pierwszym przypadku pojawia mi sie blad A w drugim mam crc error podczas instalacji i po probie uruchomienia sie wywala z bledem, ze jakis plik jest uszkodzony. Co to kurna moze byc? Moze ma ktos z was dostep do jakiegos szybkiego ftpa i mogly tam wrzucic sprawdzona wersje. Nie wiem co to jest, nie jestem pierwszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Po prosu zle sie plik sciagnal, albo juz byl z bledami, tak sie niestety zdarza. Link z ktorego sciagalem poszedl na priv. No prosze tylk zamiescilem na KaZie o 22 i juz mam 6 osób sciagajacych, tojest niewiarygodnie, hehe jak to wciaga i manipuluje ludzmi, aby wpatrywali sie w cyferki odliczajace do "0". Głupota :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Mam te same problemy. Podczas instalowania błąd crc. co to kurde? plik imho się ściagną dobrze, wątpie w to, zeby było tyle uszkodzonych plików w sieci.... winą moze byc podkręcony procek?, detonatory 40.72whql?, dx9.0 prosto z M$? Nie qumam, jak ściagam DAP'em to zawsze mam dobre pliki, jednynie pare razy mi sie zadazylo, ze rar/zip były uszkodzone a reszta 100% dobre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Ok panowie, tu macie linka do 3dMark03. Ja sciagalem DAP-em na kompie tym co w podpisie i dziala bez problemow :) http://217.116.227.199/utils/3dmark03.exe Have a nice day ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Des666 Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Jaki program jest uzyty do wyswietlenia (na tym screenie) takiego paska na samej gorze informujacego o zasobach systemowych? BYlbym niezmiernie wdzieczny za namiary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Jaki program jest uzyty do wyswietlenia (na tym screenie) takiego paska na samej gorze informujacego o zasobach systemowych? BYlbym niezmiernie wdzieczny za namiaryTaki rzeczy to na pm. Nie odpowiem inaczej. Prosze reeda o skasowanie tego posta. Prosze mi nie zasmiecac watku takimi of topicami. Pozatym kolega mogl sobie znalezc. :P :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Spoko mi się ten paseczek spodobał , może wrzucisz mi jakieś wskazówki na priv'a ?? Ale do tematu to ja też mam problem, ten mark nie chce mi się zainstalowaćna inną partycję niż C: daje mu inną lokalizację gdzie jest 2GB do dyspozycji i mam ciągle error że jest za mało miejsca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 bo setup sie na c rozpakowuje w moim przypadku musiałem miec 1gb wolnego aby sie zainstalował i i tak nei było po co 924 markow .buuuuu i dotego na podkrecinej grafie sie wiesza i na procu tak samo jakis badziewny on jest czekam na se eheheh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 :arrow: ja tez niestety trafilem na uszkodzonego 3dmarka. 'ciagnelem' z http://download.gamezone.cz/_programy/3DMark03.exe :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 :arrow: ja tez niestety trafilem na uszkodzonego 3dmarka. 'ciagnelem' z http://download.gamezone.cz/_programy/3DMark03.exe :(z tad ja tez ciagnelem :( teraz sciagam 2 raz z http://217.116.227.199/utils/3dmark03.exe 60% mam nadzieje, ze bedzie ok. Podajcie jakies pewne linki skad 3dmark był dobry... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurde_men(GROUND) Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 ja ciagnolem z 9 roznych serwow naraz(GetRight) i plik jest dobry. Zainstalowalem go na dysku E. Szkoda to sciagac kupa wielka z tego benchmarka. ps. ten program(pasek) zwie sie Statbar http://www.statbar.nl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 jakby ktos mial jakies problemy jeszcze z tym 3d smarkiem to pod tym adresem macie 50 dzialających linkow sam z nich sciagalem lacznie mialem kolo 30 kb/s http://www.filemirrors.com/search.src?file...&size=185595833 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 nie chodzi o mirrory z dobrym transwerem bo takich jest dużo ale raczej o działające bezbłędnie pliki na nich... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Sciagalem juz z dwoch roznych serwerow. Mianowicie z Siriusa i z NVISION. W pierwszym przypadku pojawia mi sie blad A w drugim mam crc error podczas instalacji i po probie uruchomienia sie wywala z bledem, ze jakis plik jest uszkodzony. Co to kurna moze byc? Moze ma ktos z was dostep do jakiegos szybkiego ftpa i mogly tam wrzucic sprawdzona wersje. Nie wiem co to jest, nie jestem pierwszy. skad masz taka fajna skorke na wina?? i co to za "plugin" ktorty masz na gorze pulpitu?? podoba mi sie :D moge dostac takie cos na maila?? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 spiderMan chciałes sie pochwalic i masz pełno teraz off topcow było wyciac bład lub przepisac hehe ja nie mam xp wiec mi to obojketne ale przyznac trzeba ze ładnie i praktycznie to wyglada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Panowie nie ladujcie mi sie tu z off topicami nadal problem nie jest rozwiazany. Ma ktos pytania o skiny, StatBar-a to na priva :D 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Nic ni dalo sciagnieciez innego serwera Dalej plik pod koniec instalacji zglasza crc error 3dmark03.dat Co jest? juz 10 razy zassysalem i ni huhu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adalbert Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Miałem ten sam problem - z kilku zrodel plik byl zly, dopiero pobralem dobry z: http://www.infojama.pl/modules.php?name=Do...p=getit&lid=348 ftp://ftp.infojama.pl/multimedia/3DMark03.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Spider pobrałeś z tego źródła co CI podałem?? Bo mi juz chodzi ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Spider pobrałeś z tego źródła co CI podałem?? Bo mi juz chodzi ok. tak szedl spoko, ale byl zwalony :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 kurde coś jest nie tak :/ umnie chodzi super i u keinename tez chodzi ok..... z tego samego linka :/ teraz to zonk :| nie wiem co jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...