tanaka Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 mam pierwsza karte ati i nie wiem czy to jest normalne ze jak komp startuje to niepokazuje jaka jest wlozona karta grafiki , wczesniej mialem gf2 to bylo napisane gf2 ti 64MB itp , z gf3 ti200 tez bylo tak samo , ale z ATI jest inaczej , mozna to jakos wlaczyc ? w sumie mi to nie przeszkadza bo sie szybciej komp odpala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 To jest zupelnie normalne i chyba nie da sie tego wlaczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon_ Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Jeden ze stalych uczestnikow tego forum napisał kiedys ze "ATI nie chwali sie tym co ma na pokladzie" ;-) czytaj : nie wyswietla BIOSu karty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 jak tak to spoko. thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...