Hate To Feel Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 witam moze mi ktos pomoc w znalezieniu sterownikow do tej karty, poniewaz na stronie nvidi nie ma, zastanawiam sie czy te obecne sa dobre poniewaz system nie rozpoznaje do konca karty czym to jest spowodowane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 jakto moze nie byc na stronie nvidii? Zapewniam cie ze sa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 takiej karty nie ma... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 (edytowane) Na http://www.nvidia.pl/page/drivers.html wybierzcie tal: Karty graficzne > GeForce Go 7800/7900 > Windows XP / 2000 Ale z tego co wyczytałem to nie wszystkie laptopy działają z tymi sterami. Edytowane 25 Stycznia 2007 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hate To Feel Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 (edytowane) Na http://www.nvidia.pl/page/drivers.html wybierzcie tal: Karty graficzne > GeForce Go 7800/7900 > Windows XP / 2000 Ale z tego co wyczytałem to nie wszystkie laptopy działają z tymi sterami. -wlasnie z tymi sterami ktore podales nie hula Edytowane 25 Stycznia 2007 przez Hate To Feel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 to na www.guru3d.com znajdz beta stery z najwiekszym numerkiem i sciagnij, musi hulac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 Co to za lapek?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...