szron89 Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 Chce sobie kupić myszkę bezprzewodową i natrafiłem na coś takiego: MYSZ OPTYCZNA MICROSOFT 2000 BEZPRZEWOD/USB/SREBR Nie jest to zwykła mysz radiowa tylko wykorzystująca bloototh. Co o niej sądzicie? jaki może mieć zasięg - chyba większy niż radiówki? (Jak będziecie jej szukać na innych stronach to wpiszcie jej "kod producenta" czyli: 69J-00013 ponieważ są inne wersje o takiej samej nazwie ale nie przez BT działające.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 Pewnie będzie działać tylko z XP SP2, no i żeby zainstalować ją w systemie będziesz musiał mieć wcześniej jakąś zwykłą mychę. Zasięg powinna mieć jakieś 5 metrów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szron89 Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 No mam oryginał XP SP 2 a co do instalacji to tez raczej mnie nie zraża. Główną zaletą jest dla mnie jej zasięg i i niby oszczędność baterii (ale to się okaże). A może jakieś propozycje co moge kupić w nie wyższej cenie niż cena tej mychy. Zasięg minimum 2 metry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...