kypro Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 Szukałem na google i nie znalazłem :mur: Posiadam HP Laserjet 4+ na LPT drukarka jest udostepniona w sieci z mojego komputera Podczas drukowania nawet plików w wordzie strasznie zpowalnia mój komputer, przed wydrukowaniem każdej strony mam wykorzystanie procesora 100%, nawet jak plik ma 200kB Wiem że to stara drukarka ale daje rade! drukuje nawet kilkaset stron dziennie, za jednym razem bez odpoczynku i z tym żadna "domowa drukarka" sobie nie poradzi! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 Normalna spraw zwłaszcza przy udostępnianiu drukarki, Tak musi być niestety. Teraz mam HP-eka USB i zamulanie się skończyło :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kypro Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 Nawet jak drukuje ze swojego komputera to mi tak zamula, pomyślałem że to może nie mam włączonego jakiegoś cache`a ?? z tyłu drukarki jest jeszcze port COM może w ten sposub było by szybciej!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 Nawet jak drukuje ze swojego komputera to mi tak zamula, pomyślałem że to może nie mam włączonego jakiegoś cache`a ?? z tyłu drukarki jest jeszcze port COM może w ten sposub było by szybciej!! Pod Com-a nie sprawdzałem, Nawet jak sam drukowalem właśnie w wordzie to mi też kompa muliło. Kiedyś drążyłem ten temat potem to olałem, bo nie mogłem rozwiązać zagadki. Myślę że możesz to olać tak musi być. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kypro Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...