bbc20000 Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Nie wiem czy juz ta modyfikacja byla tutaj kiedys przedstawiana na tym forum. Jesli tak to sorry jesli nie to mysle ze jest sie warto temu przyjzec. Jest bardzo latwa w zrobieniu i jesli sie cos nie uda to nie zostawia zadnych sladow temperowania z procesorem :D Trzeba do tygo tylko drucik wyciagniety z kabla telefonicznego. Tutaj jest link: Pierwsza metoda Tutaj trzeba uzyc "conductive pen" Druga metoda Ja z pewnoscia przetestuje pierwsza metode :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Zapodaj posta jak ci sie udal ten ierwszy sposob, czy to naprawde dziala :) Qrde, tak prosto byloby unlocknac ? 8O bez klejenia i past ? 8O Miodzio :P 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Sorki za podczepienie się do topicu, ale reed - niedowiarku ;) zajrzyj na forum infojamy... PS Do wykasowania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nogal Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 czy ta metoda jest do zastosowania tylko w nowych procach na 0.13u ?? Czy mozna spokojnie na starych Xp-kach tez to zastosowac ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Sorki za podczepienie się do topicu, ale reed - niedowiarku ;) zajrzyj na forum infojamy... PS Do wykasowania. Hehe krootki Tym razem nie nie dowierzam , ciesze sie zajebiscie ze tak latwy i bezinwazyjny sposob wynaleziono, ale i tak wole potwierdzenie z "pierwzej reki" :P BTW InfoJamy , zaraz lookne 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Reed, tylko że mi nie chodziło o te procki tylko o niewierzenie mi :) A tutaj Cię złapałem i prosiłem o zajrzenie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 O ile dobrze pamiętam to jest sposób tylko na t-bred'y... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 bbc20000- ameryki nie odkryłeś :D - pisałem o tym w TYM topicu. Ale czekam z niecierpliwością na Twoje wyniki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider__WAWA Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 To prawda... ten sposób działa... zrobiłem to jeszcze w tamtym roku :lol: i proc śmiga do dziś !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 bardzo interesujace i bezinwazyjne i tu pytanie ostateczne upewniajace !!! CZY TROUGHBREDA MOZNA W TEN SPOSOB ODBLOKOWAC ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Troche to jest trudniejsze w praktyce niz by sie wydawalo ze zdjecia. Wlasciwie to wyciagnalem CPU z kompuera i staralem sie zalozyc pentelke z drucika ale jak na razie to nie wychodzi dobrze. Musze pomyslec na czym zrobic taka mala pentelke ? A tak swoja droga to nie moglem czegosc znalezc a mianowice tego czy XP 1800+ sie odblokowywuje w taki sam sposob jak XP 2400+ bo jesli nie to mnie ta modyfikacja nie wyjdze bo mam XP1800+ a ta modyfikacja jest pokazana na XP 2400+. Takze zanim zaczne znowu cos krecic i palic :twisted: to chcialbym wiedziec o roznicach w odblokowywaniu pomiedzy 1800 a 2400+ :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 O ile dobrze pamiętam to jest sposób tylko na t-bred'y... Ano niestety - kumpel ma XP 1600+ i AK 31 i qpa. Nie działa !!! Tak na marginesie procek bezproblemowo włazi do biosu na 10,2*166=1743MHz bez zmiany nap zasilani - chyba nieźle. Niestety do windy wbija się tylko na FSB=155 (1627) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablo666 Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Hej czyli jednym slowem na palomino to nie dziala? Probowal ktos wogole? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkuć Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 czy mozna tym pierwszym sposobem ( kabelek na piny ) odplokowac mnoznik powyzej 12,5 na moim procku ( patrz podpis ) ? 13x166 by mi gralo ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...